Var visas Jamies mad på 30 minutter?

Gamla visningar

Monday (28/4)
DR1
07:45-08:10

Jamies mad på 30 minutter

Bøf ala Indien med spinatsalat, nanbrød og mangodessert. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Monday (28/4)
DR1
07:20-07:45

Jamies mad på 30 minutter

Farseret cypriotisk kylling med pandestegte sparges og salat. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Friday (25/4)
DR1
08:25-08:50

Jamies mad på 30 minutter

Broccolipasta med salat og skinke og melonsalat. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Friday (25/4)
DR1
08:00-08:25

Jamies mad på 30 minutter

Røget laks med kartoffelsalat. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Thursday (24/4)
DR1
08:25-08:50

Jamies mad på 30 minutter

Oksekød med kartofler, salat og voksbønner med bacon. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Thursday (24/4)
DR1
08:00-08:25

Jamies mad på 30 minutter

Pizza, tre salater og kirsebær med vanilje mascarponecreme. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Wednesday (23/4)
DR1
08:25-08:50

Jamies mad på 30 minutter

Kyllingespyd med satay sauce, nudelsalat og frugt. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Wednesday (23/4)
DR1
08:00-08:25

Jamies mad på 30 minutter

Pasta med grillet julesalat, rucola og parmesansalat og citrontrifli. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Tuesday (22/4)
DR1
08:25-08:50

Jamies mad på 30 minutter

Sennepskylling med kartofler, grøntsager og Schwarzwaldkage. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.
Tuesday (22/4)
DR1
08:00-08:25

Jamies mad på 30 minutter

Stegte kammuslinger med ris, grøntsager og en hurtig chokoladekage. Jamie Oliver viser i en ny serie, hvordan man laver et komplet måltid på den tid, man normalt bruger på en enkelt ret. Og det handler ikke om at gå på kompromis med kvaliteten, men om at være organiseret, arbejde hurtigt og ved hjælp af genveje og smarte tricks at kunne sætte vanvittigt lækker mad på bordet på ingen tid.