Var visas Army wives?

Gamla visningar

Friday (19/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 13 av 13. Säsongsavslutning. Tim försvinner och Holly försöker leta efter honom tillsammans med sina vänner och Tims pluton. Denise kommer på Michael i en pinsam situation. Roland och Joan förbereder sig på att lämna Fort Marshall.
Thursday (18/6)
Sjuan
10:55-11:50

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 12 av 13. Latasha oroar sig för Quincys framtid i armén. Gloria går med på att gå på en dejt med Hector. Denise anmäler sig frivillig till att åka till ett jordbävningsdrabbat land. Holly oroar sig över Tims beteende.
Wednesday (17/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 11 av 13. Männen återvänder från Afghanistan och Tim har svårt att vänja sig vid omställningen att vara hemma igen. Quincys skador kan betyda slutet på hans karriär i armén. Gloria oroar sig för att Hector är sårad.
Tuesday (16/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 10 av 13. Alla gläds åt att trupperna fått order om att återvända hem. Maggie umgås mer med sin dotter efter att de blivit sams igen. Latasha oroar sig för hur hon ska kunna betala högen med räkningar.
Monday (15/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 9 av 13. Michael kommer närmare Kat medan Patrick bestämmer sig för att göra slut med Gloria. Roland ger sin fru ett ultimatum. Maggie försöker få Gloria att berätta sanningen för henne om vart hon går efter skolan.
Friday (12/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 8 av 13. Holly visar sig ha en okänd talang som kan komma att rädda ett välgörenhetsarrangemang. Hector får reda på att Gloria och Patrick har en relation. Michael uppmuntrar oavsiktligt Kats dotter Hannah att lämna flygvapnet och gå över till armén.
Thursday (11/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 7 av 13. Efter ett pinsamt samtal med Jackie bestämmer sig Gloria för att lämna Patrick. Denise försöker medla mellan Gloria och Jackie. Maggie gör sitt bästa för att bli vän med Caroline. Eddie och Patrick kommer fram till Afghanistan.
Wednesday (10/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 6 av 13. Denise överväldigas av sorg över att ha förlorat sin bästa vän när hon hjälper Michael att gå igenom vilka av Claudia Joys kläder som ska skänkas till välgörenhet. Caroline insisterar på att hon hellre vill bo med sin riktiga mamma än med Maggie när Eddie ska förflyttas.
Tuesday (9/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 5 av 13. Jackies son kommer hem med överraskande nyheter. Denise och Frank firar ännu en bröllopsdag på var sitt håll. Joan grälar med Latasha och Maggie efter att pojkarna har hamnat i trubbel igen. Gloria träffar en ny kille på Hump bar.
Monday (8/6)
Sjuan
11:00-11:55

Army wives

Amerikansk dramaserie från 2013. Denise, Joan, Gloria och Jackie har lämnat sina liv bakom sig för att följa med sina äkta hälfter som arbetar inom det militära. De kämpar alla med att försöka passa in i de strikta militära traditionerna. Att deras partners dessutom ofta befinner sig i fält gör inte saken lättare.Del 4 av 13. Denise hjälper Latashas son ur en kris. Joan önskar att Roland inte hade tackat ja till jobbet och Glorias skilsmässa är på väg att gå igenom.