Var visas Pirates of the Caribbean - vid världens ände?

Gamla visningar

Monday (14/9)
Kanal 9
21:00-00:20

Pirates of the Caribbean - Vid världens ände

Just när han behövs som allra mest sitter den charmige piratkaptenen Jack Sparrow fången i piraternas dödsrike. I en ohelig allians ger sig Will Turner, Elizabeth Swann och kapten Barbossa ut på en desperat räddningsaktion.
Saturday (20/12)
Kanal 5
20:00-23:20

Pirates of the Caribbean - Vid världens ände: Pirates of the Caribbean: At World's End

Just när han behövs som allra mest sitter den charmige piratkaptenen Jack Sparrow fången i piraternas dödsrike. I en ohelig allians ger sig Will Turner, Elizabeth Swann och kapten Barbossa ut på en desperat räddningsaktion. Kapten Jack är den siste av de nio piratlorderna vid The Brethren Court, som måste samlas för att utkämpa ett sista slag om piraternas frihet. Amerikansk actionäventyrfilm från 2007. Originaltitel: Pirates of the Caribbean: At World's End.
Saturday (24/8)
Sjuan
20:00-23:30

Pirates of the Caribbean - vid världens ände

Amerikansk actionkomedi från 2007. Jack Sparrow är fången i dödsriket i Singapore och det är upp till piraterna Elisabeth, Will och Barbossa att frita honom. Men för att kunna utföra expeditionen måste de hitta ett sjökort som visar dem vägen. Samtidigt är representanter för den brittiske kungen ute efter att förinta alla pirater.