Var visas Jamie lagar brittiskt?

Gamla visningar

Sunday (26/10)
Sjuan
11:55-12:55

Jamie lagar brittiskt

Brittisk matlagningsserie från 2011. Jamie Oliver tar sig an det brittiska köket för att visa att landet har en fantastisk matkultur. Han besöker bland annat olika delar av landet som Yorkshire, Essex, Bristol, och Wales för att få inspiration och tittar närmare på traditionen och kulturen som gör brittisk mat så spännande.Del 6 av 6. Sista delen. Jamie avslutar sin resa i Storbritannien med att bege sig till västra Skottland. Han besöker bland annat en av Glasgows äldsta restauranger, tillagar pilgrimsmusslor och lagar desserter av torkad frukt.
Sunday (19/10)
Sjuan
11:55-12:55

Jamie lagar brittiskt

Brittisk matlagningsserie från 2011. Jamie Oliver tar sig an det brittiska köket för att visa att landet har en fantastisk matkultur. Han besöker bland annat olika delar av landet som Yorkshire, Essex, Bristol, och Wales för att få inspiration och tittar närmare på traditionen och kulturen som gör brittisk mat så spännande.Del 5 av 6. Jamie besöker West Country som bland annat är känt för sina piroger, sin cheddarost och sin speciella cider. Han smakar på det traditionella jamaicanska köket, går på svampjakt och besöker en äppelodling.
Sunday (12/10)
Sjuan
11:55-12:55

Jamie lagar brittiskt

Brittisk matlagningsserie från 2011. Jamie Oliver tar sig an det brittiska köket för att visa att landet har en fantastisk matkultur. Han besöker bland annat olika delar av landet som Yorkshire, Essex, Bristol, och Wales för att få inspiration och tittar närmare på traditionen och kulturen som gör brittisk mat så spännande.Del 4 av 6. Jamie besöker Leicester och utforskar bland annat hur kryddor påverkat den brittiska matkulturen. Till middag serverar han rostad kyckling med indiska influenser.
Sunday (5/10)
Sjuan
11:55-13:00

Jamie lagar brittiskt

Brittisk matlagningsserie från 2011. Jamie Oliver tar sig an det brittiska köket för att visa att landet har en fantastisk matkultur. Han besöker bland annat olika delar av landet som Yorkshire, Essex, Bristol, och Wales för att få inspiration och tittar närmare på traditionen och kulturen som gör brittisk mat så spännande.Del 3 av 6. Jamie reser till Södra Wales där han bland annat lagar italienska specialiteter. Han provar på yemenitisk mat och ordnar en grillfest med hummer, lamm och olika sallader.
Sunday (28/9)
Sjuan
11:55-12:55

Jamie lagar brittiskt

Brittisk matlagningsserie från 2011. Jamie Oliver tar sig an det brittiska köket för att visa att landet har en fantastisk matkultur. Han besöker bland annat olika delar av landet som Yorkshire, Essex, Bristol, och Wales för att få inspiration och tittar närmare på traditionen och kulturen som gör brittisk mat så spännande.Del 2 av 6. Jamie besöker Yorkshire för att testa deras speciella efterrätter och ölsorter samt en judisk kycklingsoppa, persiska delikatesser och det kinesiska köket. Han undersöker också hur den industriella revolutionen har påverkat dagens matvanor.
Sunday (21/9)
Sjuan
11:55-12:55

Jamie lagar brittiskt

Brittisk matlagningsserie från 2011. Jamie Oliver tar sig an det brittiska köket för att visa att landet har en fantastisk matkultur. Han besöker bland annat olika delar av landet som Yorkshire, Essex, Bristol, och Wales för att få inspiration och tittar närmare på traditionen och kulturen som gör brittisk mat så spännande.Del 1 av 6. Reprisstart. Jamie befinner sig i East End i London för att bland annat provsmaka det vietnamesiska gatuköket. Han åker också till Essexkusten där han ordnar en grillfest tillsammans med sina föräldrar.
Tuesday (3/9)
TV4
15:55-16:55

Jamie lagar brittiskt

Del 6 av 6. Sista delen. Jamie avslutar sin resa i Storbritannien med att bege sig till västra Skottland. Han besöker bland annat en av Glasgows äldsta restauranger, tillagar pilgrimsmusslor och lagar desserter av torkad frukt.
Monday (2/9)
TV4
15:55-16:55

Jamie lagar brittiskt

Del 5 av 6. Jamie besöker West Country som bland annat är känt för sina piroger, sin cheddarost och sin speciella cider. Han smakar på det traditionella jamaikanska köket, går på svampjakt och besöker en äppelodling.
Friday (30/8)
TV4
15:55-16:55

Jamie lagar brittiskt

Del 4 av 6. Jamie besöker Leicester och utforskar bland annat hur kryddor påverkat den brittiska matkulturen. Till middag serverar han rostad kyckling med Indiska influenser.
Thursday (29/8)
TV4
15:55-16:55

Jamie lagar brittiskt

Del 3 av 6. Jamie reser till Södra Wales där han bland annat lagar italienska specialiteter. Han provar på yemenitisk mat och ordnar en grillfest med hummer, lamm och olika sallader.