Var visas Here Comes Honey Boo Boo?

Gamla visningar

Sunday (2/11)
TLC
12:30-13:00

Here Comes Honey Boo Boo: Stora flickor bär snörat

Stressade June försöker planera sitt bröllop. Alana och tjejerna undrar över första dansen och föreslår att Sugar Bear och June ber om proffshjälp.
Sunday (2/11)
TLC
12:00-12:30

Here Comes Honey Boo Boo: Förrymda brudar

June har haft fullt upp med att hälsa på Sugar Bear på sjukhuset så flickorna skärper sig för att hjälpa till. När June är borta planerar de möhippan.
Saturday (1/11)
TLC
20:30-21:00

Here Comes Honey Boo Boo: Du blir 19

Honey Boo Boo och hennes familj är tillbaka med fler nya upptåg! Med sina unika matvanor, uttryckssätt och livsstil kommer de att både roa och oroa.
Sunday (26/10)
Kanal 11
18:30-19:00

Here Comes Honey Boo Boo: Here Comes Honey Boo Boo - 208 Big Girls Wear Lace-Ups

I detta avsnitt: Bruden prickar av sin att göra-lista, men June är inte van vid så mycket planering och hennes stressnivå blir hög. Alana och flickorna frågar om sin första dans och föreslår att Sugar Bear och June söker professionell hjälp. Vi möter den lilla divan och skönhetsdrottningen Alana Thompson, även känd som Honey Boo Boo, och hennes varma kärleksfulla famil i McEntire, Georgia. Det är stolta, högljudda hemmamamman June, pappan och kalkarbetaren Sugar Bear och systrarna Lauryn "Pumpkin", Jessica "Chubbs", Anna "Chickadee" och det senaste tillskottet i familjen med ett extra litet finger, baby Kaitlyn. Medverkande: Alana Thompson. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 11 24/10. Originaltitel: Here Comes Honey Boo Boo.
Sunday (26/10)
Kanal 11
18:00-18:30

Here Comes Honey Boo Boo: Here Comes Honey Boo Boo - 207 Runaway Bride

I detta avsnitt: June är upptagen med att se till Sugar Bear på sjukhuset, så flickorna måste städa och hjälpa till i huset. Medan hon är borta planerar tjejerna möhippan. Vi möter den lilla divan och skönhetsdrottningen Alana Thompson, även känd som Honey Boo Boo, och hennes varma kärleksfulla famil i McEntire, Georgia. Det är stolta, högljudda hemmamamman June, pappan och kalkarbetaren Sugar Bear och systrarna Lauryn "Pumpkin", Jessica "Chubbs", Anna "Chickadee" och det senaste tillskottet i familjen med ett extra litet finger, baby Kaitlyn. Medverkande: Alana Thompson. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 11 24/10. Originaltitel: Here Comes Honey Boo Boo.
Sunday (26/10)
TLC
12:30-13:00

Here Comes Honey Boo Boo: Säkerhet!

Jessica och Anna pluggar till körkortsprovet och tjejerna lär June reglerna i pruttleken. Det blir plötsligt allvar när Sugar Bear förs till sjukhus.
Sunday (26/10)
TLC
12:00-12:30

Here Comes Honey Boo Boo: Knubbigt är bäst

Sugar Bear har precis friat för tredje gången men June är fortfarande rädd för att gifta sig. Men går hon med på någon typ av vigselceremoni?
Friday (24/10)
Kanal 11
20:30-21:00

Here Comes Honey Boo Boo: Here Comes Honey Boo Boo - 208 Big Girls Wear Lace-Ups

I detta avsnitt: Bruden prickar av sin att göra-lista, men June är inte van vid så mycket planering och hennes stressnivå blir hög. Alana och flickorna frågar om sin första dans och föreslår att Sugar Bear och June söker professionell hjälp. Vi möter den lilla divan och skönhetsdrottningen Alana Thompson, även känd som Honey Boo Boo, och hennes varma kärleksfulla famil i McEntire, Georgia. Det är stolta, högljudda hemmamamman June, pappan och kalkarbetaren Sugar Bear och systrarna Lauryn "Pumpkin", Jessica "Chubbs", Anna "Chickadee" och det senaste tillskottet i familjen med ett extra litet finger, baby Kaitlyn. Medverkande: Alana Thompson. Amerikansk realityserie från 2013. Även Kanal 11 26/10. Originaltitel: Here Comes Honey Boo Boo.
Friday (24/10)
Kanal 11
20:00-20:30

Here Comes Honey Boo Boo: Here Comes Honey Boo Boo - 207 Runaway Bride

I detta avsnitt: June är upptagen med att se till Sugar Bear på sjukhuset, så flickorna måste städa och hjälpa till i huset. Medan hon är borta planerar tjejerna möhippan. Vi möter den lilla divan och skönhetsdrottningen Alana Thompson, även känd som Honey Boo Boo, och hennes varma kärleksfulla famil i McEntire, Georgia. Det är stolta, högljudda hemmamamman June, pappan och kalkarbetaren Sugar Bear och systrarna Lauryn "Pumpkin", Jessica "Chubbs", Anna "Chickadee" och det senaste tillskottet i familjen med ett extra litet finger, baby Kaitlyn. Medverkande: Alana Thompson. Amerikansk realityserie från 2013. Även Kanal 11 26/10. Originaltitel: Here Comes Honey Boo Boo.
Sunday (19/10)
Kanal 11
18:30-19:00

Here Comes Honey Boo Boo: Here Comes Honey Boo Boo - 206 Safety!

I detta avsnitt: Jessica och Anna pluggar till körkortstestet. Medan June och Sugar Bear jobbar på gästlistan till ceremonin inträffar något allvarligt och Sugar Bear måste till akuten. Vi möter den lilla divan och skönhetsdrottningen Alana Thompson, även känd som Honey Boo Boo, och hennes varma kärleksfulla famil i McEntire, Georgia. Det är stolta, högljudda hemmamamman June, pappan och kalkarbetaren Sugar Bear och systrarna Lauryn "Pumpkin", Jessica "Chubbs", Anna "Chickadee" och det senaste tillskottet i familjen med ett extra litet finger, baby Kaitlyn. Medverkande: Alana Thompson. Amerikansk realityserie från 2013. Från Kanal 11 17/10. Originaltitel: Here Comes Honey Boo Boo.