Var visas Arrested development?

Gamla visningar

Sunday (28/6)
TV4 Komedi
16:35-17:05

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 18 av 18. Säsongsavslutning. Michael blir gripen efter att en trafikövervakningskamera fångat honom och George Sr på bild. Tobias vill rymma till Las Vegas med Kitty. George Michael och Ann protesterar mot en film som handlar om två kusiner som blir förälskade.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
16:10-16:35

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 17 av 18. Michael lyckas få in sin mamma på rehabilitering. Lindsay konfronterar den ansvarige för vårlovsvideon.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
15:40-16:10

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 16 av 18. Michael hoppas kunna förstöra George Michaels planer på att förlova sig med Ann genom att förolämpa hennes föräldrar.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
15:10-15:40

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 15 av 18. Michael blir tvungen att ge upp kontrollen av företaget när han hamnar på sjukhus. Gob och Buster utför magiska trick med hjälp av ett kinesiskt svärd. Lindsay övningskör med George Michael.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
14:40-15:10

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 14 av 18. George Michael ställer upp i skolvalet men Gob lyckas förstöra hans kampanj. Lucille upptäcker att Buster har en affär med hennes hembiträde. Tobias försöker komma närmare Maeby genom att föreställa en sjungande brittisk nanny.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
14:15-14:40

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 13 av 18. Lucille tar med sig George Michael på en mamma-son-dans och Michael försöker rädda honom. Gob återförenas med sin fru. Tobias får chans att medverka i en pjäs om familjen Bluth och porträttera George Sr, vilket får Lindsay att bli mer attraherad av honom.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
13:50-14:15

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 12 av 18. Michael försöker ta reda på vem som är far till Maggies bebis. Gob undersöker om han var ansvarig för Busters olycka.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
13:25-13:50

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 11 av 18. Just när Michaels relation med Sally börjar utveckla sig dyker Maggie Lizer upp. Det visar sig att hon är gravid i nionde månaden och Michael tror genast att det är han som är far till barnet. George Michael försöker göra slut med Ann. Buster får veta att han ska skickas till Irak.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
13:05-13:25

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 10 av 18. När familjen inte längre är ensam ägare till Bluths företag tvingas Michael be Jack Dorso, en gammal vän till familjen, om ekonomisk hjälp. Men Jack vill ha något i gengäld.
Sunday (28/6)
TV4 Komedi
12:45-13:05

Arrested development

Amerikansk komediserie från 2004. Michael Bluth är den enda normala i sin annars excentriska familj. Medan hans far George Sr tillbringat det senaste året i fängelse och återupptäckt judendomen har Michael försökt plocka upp spillrorna och lära sin familj att leva ett liv utan den lyx de är vana vid.Del 9 av 18. Michael återförenas med sin gamla kärlek Sally Sitwell men hans föräldrar är inte lika glada över återföreningen. Tobias försöker bevisa för Lindsay att han är en riktig man. Gob blir förälskad i Lucille 2.