Var visas Savnet?

Gamla visningar

Monday (20/10)
DR1
03:50-04:45

Savnet

Dokumentarserie om den frivillige organisation Missing People. En kvinde forsvinder fra sin ældrebolig i Lund, og sammen med politi og hjemmeværn går Missing People ind i eftersøgningen. Efter tre dage må politiet give op, men Missing People fortsætter og tilkalder forstærkning fra hele landet. Nordvision fra Sverige.
Monday (13/10)
DR1
03:30-04:30

Savnet

Dokumentarserie om den frivillige organisation Missing People. En mor til to børn er forsvundet i Trollhättan, og Missing Peoples nye formand, Peder Schillerström, tager dertil for at hjælpe politiet, og dermed indledes den største eftersøgning for organisationen nogensinde. Mere end 1600 frivillige skal afsøge et stort naturreservat. Nordvision fra Sverige.
Monday (6/10)
DR1
02:10-03:10

Savnet

Dokumentarserie om den frivillige organisation Missing People. Med hjælp fra hunde søger Missing People efter Jacob, der har været forsvundet i fem år. Jacobs far vil vide, hvad der er sket hans søn. Formand for foreningen, Jessicka Kangasniemi, er blevet tildelt en pris, men bliver samtidig af foreningens operative chef, Peder Schillerström stillet overfor et ultimatum: Sats alt eller gå af som formand. Nordvision fra Sverige.
Monday (29/9)
DR1
02:35-03:35

Savnet

Dokumentarserie om den frivillige organisation Missing People. I Boden bliver en helt ny gruppe i organisationen Missing People sat overfor en svær opgave: De skal finde Vatchereeya Bangsuan, der skulle ud for at motionere, men aldrig vendte hjem. Marie-Louise Lindh har netop startet Missing People op i Norrbotten og Peder Schillerström, operativ chef, tager dertil for at hjælpe til med den første eftersøgning. I Norrköping forsvinder en mand fra sygehuset, men Missing People er hurtigt på plads for at afsøge skovene omkring sygehuset sammen med mandens slægtninge. Nordvision fra Sverige.
Monday (22/9)
DR1
03:00-04:00

Savnet

Dokumentarserie om den frivillige organisation Missing People. Chefen for den frivillige forening Missing People, Peder Schillerström, får en efterlysning ind på en 21-årig pige, der efter sigende er påvirket af stoffer og psykotisk, ikke har sovet i adskillige døgn og som begav sig af sted på strømpefødder. Det bliver en dramatisk eftersøgning med 200 frivillige, der ekviperet med lommelygter skal lede efter pigen i natsorte skove. Missing People har en anden eftersøgning i gang - Tuula Lavikkala har været forsvundet i seks måneder, og i forbindelse med hendes forsvinden blev hun anklaget for bedrageri af 20 millioner kroner. Tuulas to døtre ønsker mere end noget andet svar på, hvad der er sket med deres mor. Nordvision fra Sverige.
Saturday (21/9)
DR1
01:20-03:20

Savnet

Journalisten Charlie har bragt sin kone Beth med til Chile i 1973. Idyllen afbrydes af militærets kup, og under det følgende kaos føres Charlie bort af soldater. Beth løber panden mod en mur, og Charlies far Ed forsøger at få de amerikanske myndigheders hjælp. Men snart finder Ed ud af, at hans eget land modarbejder hans eftersøgning. Hvad har USA at skjule? Ed Horman: Jack Lemmon. Beth Horman: Sissy Spacek. Charlie Horman: John Shea. Instruktion: Costa-Gavras.