Var visas Lead balloon?

Gamla visningar

Saturday (12/9)
TV4 Komedi
19:45-20:20

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2008. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han tänkt sig.Del 6 av 6. Mel blir tvungen att jobba hemifrån medan hennes kontor renoveras, så Rick och Marty får hålla till i köket. Magda städar medan Ben och Sam tillreder mat som de ska sälja, och Rick klagar på stöket de orsakar. Utsikterna är dystra för honom tills han råkar höra Mel prata om ett intressant jobb.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
19:00-19:45

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2008. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han tänkt sig.Del 5 av 6. Rick och Mel blir bjudna till en teaterföreställning av en av Mels kunder. Ricks motvilja bara ökar när han inser att pjäsen skapats av en före detta ståuppkomiker han känner. Kvällen slutar på ett oväntat sätt med förnedringar som inte ens Rick hade kunnat föreställa sig.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
18:25-19:00

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2008. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han tänkt sig.Del 4 av 6. Efter en nära döden-upplevelse är Rick som en ny människa. Nu ser han positivt på allt och ser bara det goda i människor. Marty blir irriterad på Ricks nya attityd.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
17:50-18:25

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2008. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han tänkt sig.Del 3 av 6. Rick medverkar i en radiosänd frågesport, men får den sämsta poängen någonsin. Dagen blir ännu värre när hans mejl kraschar och han tvingas ge sig ut på jakt efter en faxmaskin.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
17:05-17:50

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2008. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han tänkt sig.Del 2 av 6. Rick blir erbjuden att medverka i ett tv-program som spårar kändisars släktträd och han tackar ja. Frågan är om det var en god idé när det visar sig vad som avslöjas.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
16:30-17:05

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2008. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han tänkt sig.Del 1 av 7. Reprisstart. Rick lägger ett bud på en väst som tillhört en rockstjärna på en auktion för välgörenhetsändamål. Ingen annan lägger något bud på den och ovetande om västens egentliga värde ger han den till Ben.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
15:50-16:30

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2007. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han har tänkt sig.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. Rick är på sämre humör än vanligt och har fått nog av att uppträda på företagsfester. Men så får han ett samtal från Hollywood och frågan är om hans stora genombrott ska komma.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
15:10-15:50

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2007. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han har tänkt sig.Del 7 av 8. Rick får en roll i samma film som en känd Hollywoodlegend. Michaels pappa är den kända skådespelerskans största fan och Rick lovar att han ska försöka få tag i hennes autograf åt honom. Det visar sig snart att det är lättare sagt än gjort.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
14:35-15:10

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2007. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han har tänkt sig.Del 6 av 8. Rick är värd för en tillställning som ett läkemedelsföretag anordnar. En av Mels klienter presenterar ett nytt program.
Saturday (12/9)
TV4 Komedi
13:55-14:35

Lead balloon

Brittisk komediserie från 2007. Rick Spleen är en cynisk och misantropisk man vars liv kantas av besvikelser och pinsamheter. Dessutom har hans karriär som komiker inte alls gått som han har tänkt sig.Del 5 av 8. Mel är sängliggande med influensa och Rick erbjuder sig att hjälpa henne med hennes jobbsamtal, bara för att snart inse att han mycket hellre hade gjort någonting annat. Magda är också sjuk men insisterar på att hälsa på för att ge Mel sin specialgjorda soppa.