Var visas Kollision?

Gamla visningar

Sunday (6/10)
Viasat Nature/Crime
21:45-22:30

Kollision

Brian berättar för Christine vad som verkligen hände hennes mor. Jane ska fly med Richard men han dyker aldrig upp. Hans fru Angela dyker upp och berättar att Jane är en av många kvinnor som han varit tillsammans med, så Jane beslutar resa utomlands på egen hand. Den verkliga James Taylor berättar för John att han tror Karen blev mördad på grund av att hon tänkt avslöja en olaglig handel med kemikalier till Afrika. Rekotrn från en skola där Sidney undervisade medger att han sade upp sig efter en anklagelse om barnpornografi, men att det i själva verket handlade om piratkopior av "Star Trek" gjorda på Sidneys dator. En amatörvideo av olyckan avslöjar hur olyckan verkligen skedde och som följd grips ingen.
Sunday (6/10)
Viasat Nature/Crime
21:00-21:45

Kollision

John upptäcker att Karens förbindelse "James" inte existerar. Den verkliga James skriver en artikel om ett afrikanskt inbördeskrig som Englands regering - och Karens chef - kan vara inblandade i. Sandra pratar med Jeffs förman Derek och ber honom "reda upp saker och ting" så att inte allihop grips. Brian erkänner för sin fru att han var på väg till ett ålderdomshem med Joyce eftersom han tyckt att hon förgiftat deras äktenskap. Richard ber Jane resa iväg med honom. Harry Canwell, rattfylleristen som dödade Johns fru, släpps ur fängelse och söker upp John för att be om förlåtelse. John slår ner Harry mitt framför Jodie och medger senare till henne att när olyckan skedde var han tillsammans med Ann.
Sunday (29/9)
Viasat Nature/Crime
21:45-22:30

Kollision

John intervjuar Karens chef eftersom hennes hastiga utskrivning från sjukhuset gjort honom misstänksam. Chefen är inblandad i kemikalieexport till Afrika, och John spårar upp journalisten "James" som då ger sig ut på flykt. Karen dör i ett påstått självmord, men John har sina tvivel. Joyce dör också på sjukhuset och Brians fru vill veta varför deras så kallade utflykt till landet innebar en tur längs motorvägen och varför modern inte hade säkerhetsbälte på sig. Jane äter middag med Richard som är positivt inställd till hennes planer att bli något mer än servitris. En skräckslagen Danny Rampton träffar sin bror som ger honom pengar att resa utomlands med. Han har smugglat en illegal person i en skåpbil, men denne kvävdes till döds.
Sunday (29/9)
Viasat Nature/Crime
21:00-21:45

Kollision

Polisen Ann Stallwood anländer och slår upp läger på macken, och där kan Jane rätta till Richards felställda arm. Han är gift, men bjuder trots detta ut henne för att visa sin tacksamhet. Det är för sent för Alice och Sidney - som i själva verket hette Morris och inte Norris - och Danny försvinner in i skogen. Ann och John påbörjar sin utredning, trots att de har ett förflutet. Karen vill att John ska hämta ett kuvert från hennes bil. Hon har pratat med en journalist om korruption på hennes företag, men kuvertet som innehåller bevis stjäls från hennes bil.
Sunday (22/9)
Viasat Nature/Crime
21:45-22:30

Kollision

Kommissarie John Tolin återvänder till arbetet efter en bilolycka som dödade hans fru och satte hans dotter Jodie i rullstol. Ett flertal bilar har kraschat på en motorväg och Tolin tar reda på vad de allesammans gjorde innan olyckan. Pianoläraren Sidney Norris har laddat ner en fil åt en vän som kan innehålla pedofila bilder. Danny Rampson återvänder från Holland i sin brors van med en mystisk, olaglig last. Alice Jackson har tillbringat sin födelsedagsnatt hos sin pojkvän och Jane Tarrant, som jobbar på en mack i närheten av olyckan har precis blivit friad till av Dave. Banksekreteraren Karen Armstrong har utan sin chefs vetskap laddat ner en fil. Hon går till Brian Edwards' affär för att få en kopia gjord och han ska i sin tur resa med sin svärmor Joyce. Allesamman kommer snart hamna i olyckan.