Var visas Myginds mission?

Gamla visningar

Tuesday (1/10)
DR1
12:10-13:00

Myginds mission

Peter Mygind har i seks uger arbejdet med 8x på Hyltebjerg skole i håbet om at bekæmpe mobning. Som den store afslutning på missionen skal 8x nu på lejrskole, hvor de skal samle den viden, de har fået om mobning til en kampagne for hele deres skole. Hvad har de lært? Og har Myginds mission overhovedet gjort en forskel for eleverne og lærerne? Vil 8x være mobbefri i fremtiden? Og vil det lykkedes Peter Mygind sammen med 8x at sprede sin mission til resten af skolens elever og lærere? Det får han svar på, når han to måneder senere vender tilbage, for at se, hvordan det går. Og denne gang venter der 8x endnu en udflugt til Christiansborg, for missionens budskab skal ikke bare gælde i Vanløse, men hele Danmark og det kan undervisningsministeren Christine Antorini måske hjælpe med.
Monday (30/9)
DR1
12:10-13:00

Myginds mission

Klasselærer Lene er bekymret for 8X og deres medvirken i Myginds mission på TV. 8X på Hyltebjerg skole har sammen med Peter Mygind oplevet mobningens værste konsekvenser og har fået udfordret både deres egen adfærd samt klassens fællesskab. Nu er det 8X's tur til at vise Peter, hvordan de gerne vil være i fremtiden - for hvordan kan de undgå at mobning genopstår?. Klasselærer Lene tager affære i konflikten mellem klassekammeraterne Ditte og Besmire - men lykkes det at forsone de to piger? Peter Mygind allierer sig med sin gode ven skuespiller Anders W. Berthelsen, som blev mobbet i folkeskolen, for hvordan har han vendt de dårlige oplevelser i barndommen til et godt voksenliv.
Friday (27/9)
DR1
12:10-12:55

Myginds mission

Peter Mygind har nu i tre uger fulgt primært 8X på Hyltebjerg skole. Eleverne har flere voldsomme mobbehistorier bag sig og hvis klassen ikke får hjælp, er der risiko for, at mobningen vil genopstå. Lige nu er der en konflikt i gang mellem to af 8Xs piger. Konflikten forværres dag for dag og Peter Mygind frygter, hvad det vil ende med. Har klassen overhovedet lært noget af mission? Peter Mygind beslutter sig for, at fire elever fra 8X sammen med ham skal besøge en familie i Gentofte, der i 2011 mistede deres søn. Sønnen Danilo tog sit eget liv og efterlod beskeden til familien, at det var mobningen i folkeskolen, der fik ham til at sige farvel.
Thursday (26/9)
DR1
12:10-13:00

Myginds mission

Peter Mygind er presset, da han får en mail fra en forælder, der pludselig tvivler på sin søns medvirken i Myginds mission. 14-årige Besmire og 14-årige Ditte fra 8X er konflikt - og den optrappes mere og mere. Hyltebjerg skole er i chok, da Ditte fra 8X bliver vidne til et drab lige ved siden af skolen. Ditte gør dog det, Peter missionerer for eleverne - hun hjælper en af ofrene. Drabet får Peter til at tænke mere over, at mobning kan føre til vold. Han tager derfor 8X på en udflugt til politiet på Amager, hvor klassens elever bliver spærret inde med Botan, der som 12-årig blev mobbet ind i det dårlige selskab.
Wednesday (25/9)
DR1
12:15-13:00

Myginds mission

Myginds mission mod mobning er skudt i gang på Hyltebjerg skole i Vanløse. Peter har udvalgt sig en klasse, 8X, som han gerne vil arbejde videre med. 8X har ikke bare en voldsom mobbehistorie, men der er lige nu intriger og bagtaleri, som let kan ende ud i mobning. Men før Peter kan gå videre med missionen, skal han overbevise forældrene om, hvorfor lige netop deres børn skal være med. Og hvad siger eleverne, når Peter afslører, at han i virkeligheden er der pga. mobning? Lykkedes det ham ikke at få overtalt dem, slutter missionen her.
Tuesday (24/9)
DR1
12:15-13:00

Myginds mission

Skuespiller Peter Myginds søn blev i 2006 overfaldet og berøvet. Det fik Peter til at gå aktivt ind i kampen mod vold og mobning. Nu tager han skridtet videre. I to måneder skal Peter forsøge at bekæmpe mobning på en helt almindelig folkeskole. Men først skal han overbevise lærerne om sine gode intentioner. Og hvordan reagerer eleverne, der ikke ved, at det handler om mobning, på skuespillerens pludselig entre i klasseværelset?