Vilken kanal visar Född mördare??

Gamla visningar

Tuesday (7/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 12 av 12. Säsongsavslutning. Bobby Joe Long var en sadistisk seriemördare som hatade kvinnor. Han hade en svår uppväxt och en extra x-kromoson som gjorde att hans bröst växte under tonåren. Han greps 1984 i Florida för mord på åtta kvinnor men han påstod att han mördat två till och våldtagit mer än femtio.
Monday (6/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 11 av 12. David Carpenter våldtog och mördade minst fem kvinnor i San Francisco-området. Han hade tidigare straffats för vålds- och sexbrott. I sin barndom hade han plågats av sina föräldrar och stammade svårt. Frågan är om hans tidiga upplevelser är vad som drev honom till mord.
Sunday (5/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 10 av 12. David Alan Gore våldtog och mördade sex kvinnor i Florida tillsammans med sin kusin Fred Waterfield mellan 1981 och 1983. Frågan är vad som drev dem till de extrema dåden.
Saturday (4/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 9 av 12. Barndomsvännerna John Duffy och David Mulcahy utförde tillsammans en lång rad våldtäkter och mord på ensamma kvinnor vid järnvägsstationer på 1980-talet. Fallet granskas genom intervjuer med inblandade och en genomgång av Duffys och Mulcahys barndom.
Friday (3/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 8 av 12. Timothy Spencer våldtog och ströp fyra kvinnor i deras hem i Virginia hösten 1987. Polisen rådde ensamstående kvinnor att spika igen sina fönster. Det var tack vare ny teknik som Spencer greps och fälldes. Han blev den förste mannen i USA att dömas till följd av dna-bevisning.
Thursday (2/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 7 av 12. Sean Gillis våldtog och mördade åtta kvinnor i Baton Rouge mellan 1994 och 2004. Några gånger styckade han till och med kropparna i köket som han delade med sin sambo. Att han undkom under så lång tid beror på att polisen trodde att morden begåtts av en annan seriemördare som var aktiv i trakterna.
Wednesday (1/7)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 6 av 12. Dörrvakten Levi Bellfield dömdes till livstids fängelse för morden på trettonåriga Milly Dowler 2002 och Amélie Delagrange 2004. Han har även kopplats till flera andra mord.
Tuesday (30/6)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 5 av 12. Våldtäktsmannen och seriemördaren Robert Napper är dömd för två mord men misstänks för att ha angripit minst 70 människor. Han lider av schizofreni och kommer att tillbringa resten av sitt liv på det psykiatriska sjukhuset Broadmoor.
Monday (29/6)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 4 av 12. År 1990 knivhugger Cleophus Prince Jr sex kvinnor och sätter skräck i hela San Diego. Kanske finns en av förklaringarna till hans beteende i uppväxten eftersom hans far redan suttit i fängelse för mord.
Sunday (28/6)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Född mördare?

Brittisk dokumentärserie från 2014. Om vad som skapar en mördare. Serien undersöker vilka drifter som gör att vissa människor upprepade gånger tar andra människors liv. Familjemedlemmar, barndomsvänner, advokater, poliser och journalister som kände dessa seriemördare bäst berättar om dem och deras relationer.Del 3 av 12. Den amerikanske seriemördaren Richard Cottingham härjade i New York mellan 1967 och 1980. Han styckade sina offer och lämnade vanligtvis bara kvar en lemlästad överkropp på brottsplatsen. Han är dömd för morden på sex prostituerade, men hävdar själv att han mördat mellan 95 och 100 människor.