När går Homeland III?

Gamla visningar

Wednesday (18/12)
DR1
22:20-23:10

Homeland III

Wednesday (11/12)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

Wednesday (4/12)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

Wednesday (27/11)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

Saul har hentet en stærkt svækket, narkoafhængig Brody hjem fra Sydamerika. Saul ønsker at rekruttere ham til en tophemmelig, højrisikabel mission. Men Brody er helt ude i tovene, så det bliver et kapløb med tiden at gøre ham klar til opgaven. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Saul Berenson: Mandy Patinkin.
Wednesday (20/11)
DR1
22:30-23:15

Homeland III

Carrie har erfaret, at advokaten Bennett ved, hvem der detonerede bomben, der lagde CIA's hovedkvarter øde. Nu sætter Carrie og Quinn en fælde, der skal få Bennett til at føre dem til bombemanden. Men Carrie har også fået andre ting at tænke på. En graviditetstest har nemlig afsløret, at hun venter sig. Carrie Mathison: Claire Danes. Saul Berenson: Mandy Patinkin. Peter Quinn: Rupert Friend.
Wednesday (13/11)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

Saul og Carrie har pågrebet Majid Javadi, højtstående iransk efterretningsofficer og hjernen bag angrebet på CIA's hovedkvarter. Saul ønsker ikke at stille Javadi til regnskab for hans ugerninger, men vil derimod rekruttere ham som spion - en plan, som ikke alle bryder sig om. Samtidig havner Quinn i politiets søgelys efter Javadis mord på sin ekskone og svigerdatter. Carrie Mathison: Claire Danes. Saul Berenson: Mandy Patinkin. Peter Quinn: Rupert Friend.
Wednesday (6/11)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

Carrie har fået kontakt med Majid Javadi, der var hjernen bag angrebet på CIA's hovedkvarter, men det er ikke ufarligt at forsøge at rekruttere en af Irans mest magtfulde agenter. Samtidig kæmper Saul for at holde Lockhart, den kommende CIA-chef, på afstand, mens Dana træffer en beslutning, der vil ændre familien Brody for altid. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Jessica Brody: Morena Baccarin.
Wednesday (30/10)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

En mystisk mand krydser den amerikansk-canadiske grænse. I Washington sætter Carrie sin mission på spil for at hjælpe Jessica Brody med at finde Dana. Dana er stadig på farten med Leo, da hun gør en chokerende opdagelse. Carrie Mathison: Claire Danes. Jessica Brody: Morena Baccarin. Saul Berenson: Mandy Patinkin.
Wednesday (23/10)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

Carrie erfarer, at CIA stadig kan udøve magt, selv i tjenestens nuværende tilstand. Dana stikker af hjemmefra og tvinger Jessica til at gå til politiet. Saul og Fara følger pengesporet til et uventet sted, og Carrie spiser morgenmad med en ny klient. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Jessica Brody: Morena Baccarin.
Wednesday (16/10)
DR1
22:30-23:20

Homeland III

Nicholas Brody er stadig på flugt, mistænkt for at stå bag det blodige terrorangreb mod CIA's hovedkvarter, og hans situation bliver stadig mere desperat. Samtidig er Carrie blevet indlagt på den lukkede afdeling. Hun kæmper for at komme i forbindelse med Saul, da en mystisk mand tilbyder at hjælpe hende. Carrie Mathison: Claire Danes. Nicholas Brody: Damian Lewis. Jessica Brody: Morena Baccarin.