När börjar Ett herrans liv?

Gamla visningar

Monday (5/10)
TV4 Sport
22:55-23:50

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1999. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier.Del 13 av 13. Sista delen. Sommaren har kommit till Dibley och med den värmebölja och vattenbrist. Vattenbolaget vill dämma upp vattnet i en reservoar, vilket skulle få till följd att byn torrläggs. Geraldine tar till drastiska åtgärder för att stoppa bolaget.
Wednesday (23/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1997. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier.Del 9 av 13. Säsongsavslutning. Geraldine har fullt upp med förberedelserna inför Alices och Hugos bröllop. Men hon blir helt överrumplad av Alices bekännelse natten innan ceremonin och över mötet med Davids stilige bror.
Tuesday (22/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1997. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier.Del 8 av 13. Geraldine blir känd efter att ha deltagit i Dibleys veckolånga radioprogram. Men kändisskapet har sitt pris. Hon blir allt mer arrogant över sin berömmelse och byborna är upprörda över att hon ägnar mer tid åt att förbereda sig för modefotograferingar än åt dem.
Monday (21/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1997. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier.Del 7 av 13. Geraldine får tillstånd från BBC att i en vecka sända ett radioprogram från Dibley. Varje kväll får en ny bybo chansen att vara med. Det blir radiotävlingar med Hugo som discjockey, Frank som radiopratare och en frågesport mellan invånarna.
Wednesday (16/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1994. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier som ingen riktigt förstår.Del 6 av 13. När en församlingsmedlems husdjur dör blir Geraldine ombedd att hålla i en begravning för djuret. Inspirerad av ceremonin utlyser hon en djurens dag i kyrkan. David Horton tycker att det är droppen och skriver ett brev till biskopen om Geraldines tilltag.
Tuesday (15/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1994. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier som ingen riktigt förstår.Del 5 av 13. Ett politiskt spel utbryter mellan David Horton och Geraldine. Geraldine väljer ändå att ställa sig bakom David när han lovar att försöka förbättra lokaltrafiken. Men så fort David blivit omvald börjar han backa från sina tidigare löften.
Monday (14/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1994. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier som ingen riktigt förstår.Del 4 av 13. En häftig storm sveper in över Dibley och krossar ett av kyrkans fönster. Det ställer till med två problem för Geraldine och församlingen, de måste samla ihop pengar till ett nytt fönster och de måste komma ihåg vad det var för motiv på det krossade fönstret.
Wednesday (9/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1994. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier som ingen riktigt förstår.Del 3 av 13. Det är dags för marknad i Dibley och Geraldine letar efter en stjärna som kan locka besökare. De kommer på att Alices kusin heter Reg Dwight, vilket är Elton Johns riktiga namn, och de bokar in honom till marknaden. Men det visar sig att det är en helt annan Reg Dwight som dyker upp.
Tuesday (8/9)
Sjuan
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1994. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier som ingen riktigt förstår.Del 2 av 13. Det blir stor uppståndelse i den lilla församlingen i Dibley när tv-bolaget BBC meddelar att de vill sända söndagens tv-gudstjänst från deras kyrka. När tv-teamet anländer blir både Geraldine och David förälskade men får bittert erfara att känslorna inte är besvarade.
Monday (7/9)
TV4
22:55-23:40

Ett herrans liv

Brittisk komediserie från 1994. Den unga och entusiastiska prästen Geraldine Granger hamnar i den sömniga byn Dibley. För de sex medlemmarna i församlingsrådet blir det en omtumlande upplevelse. Inte nog med att Geraldine är kvinna, hon är dessutom ung och glad och berättar opassande historier som ingen riktigt förstår.Del 1 av 6. Reprisstart. Den nya prästen Geraldine anländer till den lilla byn Dibley. Människorna i byn blir överraskade av att prästen är en kvinna och hon tas inte emot med öppna armar av alla.