Var visas Vikings?

Gamla visningar

Tuesday (1/9)
TV4
23:55-00:55

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 10 av 10. Säsongsavslutning. Ragnar och kung Horik återvänder till Kattegatt. Ragnar vänder sig till dem som stått på hans sida nu när det är dags för en ny allians.
Monday (31/8)
TV4
23:55-00:55

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 9 av 10. Ragnars krigare marscherar mot kung Ecoberts ägor där de möts av en ovälkommen överraskning och det blir ett blodigt slag.
Friday (28/8)
TV4
00:00-01:00

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 8 av 10. Prinsessan Aslaugs senaste profetia slår in samtidigt som det är dags för henne att föda. Ragnar, Horik och deras nya allierade Lagertha seglar mot Wessex men Ragnar och Horik har helt olika idéer om resans syfte.
Wednesday (26/8)
TV4
23:55-01:00

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 7 av 10. Ragnar och kung Horik blir oense om hur de ska skipa rättvisa mot Jarl Borg. Floki får reda på att han ska bli far av Helga. Aslaug oroar sig över sin graviditet. Kung Aelle anländer till Wessex och Ecobert ser en chans till en ny allians.
Tuesday (25/8)
TV4
23:55-00:50

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 6 av 10. Kung Horik återvänder till Kattegatt och kommer med ett överraskande förslag till Ragnar. Lagherta är inte entusiastisk över sin makes hemkomst. Athlestan kämpar med sina inre demoner och blir förtrogen med kung Ecbert.
Monday (24/8)
TV4
23:55-00:55

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 5 av 10. Lagertha och Rangar går samman för att vinna tillbaka Kattegatt från Jarl Borg. Aslaug ställs inför sina spådomar. Athelstan kämpar med att definiera sin tro. Bjorn ställs återigen inför ett svårt val.
Thursday (20/8)
TV4
23:55-00:55

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 4 av 10. Ett möte mellan två stora män kan bereda väg för en framtida kompromiss. Jarl Borg styr nu över Kattegatt. Rollo måste gå in som ledare över sitt folk i Ragnars frånvaro.
Wednesday (19/8)
TV4
23:55-00:55

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 3 av 10. Vikingarnas raid mot Wessex är i full gång och kung Ecobert står inför en helt ny fiende. Ragnar kämpar för att dominera i väst men Jarl Borg har sina egna planer för Kattegatts framtid.
Tuesday (18/8)
TV4
23:55-00:55

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 2 av 10. Fyra fridfulla år har passerat med Ragnar som jarl och nu har tiden kommit för en osannolik allians för att uppfylla ett gemensamt mål, en ny attack mot England. Men en storm tvingar vikingarna att ändra riktning och på stränderna i Wessex ställs Ragnar och hans mannar mot sin överman.
Monday (17/8)
TV4
23:55-00:55

Vikings

Amerikansk äventyrsdramaserie från 2014. Om passion, broderskap och familjerelationer. Den orädde jarlen Ragnar Lothbrok längtar efter att erövra det outforskade väst. Han allierar sig med kung Horik och drar i väg mot nya äventyr och osannolika möten.Del 1 av 10. Reprisstart. Slaget mellan Ragnar och kung Horiks styrkor mot Jarl Borg startar. Borg får hjälp av Rollo och det blir ett vikingaslag mellan bröder där det bara kan finnas en segrare. Prinsessan Aslaug beger sig till Kattegatt och har med sig en överraskning som försätter Ragnar i ett dilemma.