Vilken kanal visar Snille och smak - en film om Svenska Akademien?

Gamla visningar

Wednesday (9/10)
SVT2
23:15-00:15

Snille och smak - en film om Svenska Akademien

K special. För de flesta symboliseras Svenska Akademien av en dörr som öppnas en gång årligen och ur vilken en person stiger ut för att kungöra vem som blivit tilldelad årets Nobelpris i litteratur. Vi har fått en unik möjlighet att få följa med bakom den dörren för att ta del av ledamöternas tankar och känslor inför den börda som åligger dem: att vara en del av denna intellektuella och kulturella högborg. Av Olavi Linna. Foto: Måns Månsson. Från 4/10 i SVT2. Textat sid. 299.
Saturday (5/10)
SVT World
15:30-16:30

Snille och smak - en film om Svenska Akademien

K special. För de flesta symboliseras Svenska Akademien av en dörr som öppnas en gång årligen och ur vilken en person stiger ut för att kungöra vem som blivit tilldelad årets Nobelpris i litteratur. Vi har fått en unik möjlighet att få följa med bakom den dörren för att ta del av ledamöternas tankar och känslor inför den börda som åligger dem: att vara en del av denna intellektuella och kulturella högborg. Av Olavi Linna. Foto: Måns Månsson. Textat sid. 795.
Saturday (5/10)
SVT2
15:10-16:10

Snille och smak - en film om Svenska Akademien

K special. För de flesta symboliseras Svenska Akademien av en dörr som öppnas en gång årligen och ur vilken en person stiger ut för att kungöra vem som blivit tilldelad årets Nobelpris i litteratur. Vi har fått en unik möjlighet att få följa med bakom den dörren för att ta del av ledamöternas tankar och känslor inför den börda som åligger dem: att vara en del av denna intellektuella och kulturella högborg. Av Olavi Linna. Foto: Måns Månsson. Från 4/10 i SVT2. Även i SVT2 9/10. Textat sid. 299.
Friday (4/10)
SVT2
20:00-21:00

Snille och smak - en film om Svenska Akademien

K special. För de flesta symboliseras Svenska Akademien av en dörr som öppnas en gång årligen och ur vilken en person stiger ut för att kungöra vem som blivit tilldelad årets Nobelpris i litteratur. Vi har fått en unik möjlighet att få följa med bakom den dörren för att ta del av ledamöternas tankar och känslor inför den börda som åligger dem: att vara en del av denna intellektuella och kulturella högborg. Av Olavi Linna. Foto: Måns Månsson. Även i SVT2 5/10 och SVT2 9/10. Textat sid. 299.