Vilken kanal visar Jimmys bondegård?

Gamla visningar

Sunday (30/3)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

Det forældreløse lam Larry er blevet skånet for slagteriet, men tror han er et menneske. Jimmy kæmper for en ufødt kalvs liv, og Dolly mener at have set en isfugl. Det er de gode ting. Det triste er, at gårdbutikken er gået ned. Der er ingen penge tilbage. Men Jimmy nægter at give op. Han fyrer bestyreren Mike, og lader kæresten Michala træde ind i stedet. Kan de i fællesskab redde gården?
Sunday (23/3)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

Mike og Jimmy presser nådesløst på med den store udvidelsesplan, men pludselig står Jimmy med et lån på £ 250.000, som forfalder med det samme. Den efterfølgende pengeknaphed betyder, at Jimmy faktisk ikke er i stand til at udbetale løn til sine ansatte og må se en truende insolvens i øjnene.
Sunday (16/3)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

Trods frygten for miltbrand fortsætter Jimmy ufortrødent sine udvidelsesplaner, der helst skal være færdige til foråret. En ny bestyrer, Mike, bliver ansat til at gennemføre de ambitiøse planer. Men tingene begynder straks at gå galt, da slagteriets ordresystem går ned.
Sunday (9/3)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

For en gangs skyld begynder der at rulle nogle penge ind, og solen skinner oven i købet under høhøsten. Jimmy har hænderne fulde med smågrise, et fårehold med problemer, uartige hundehvalpe, og det seneste påfund til at tjene penge, en besøgs-landsby, mens eksperimentet med at slippe 20 fritgående kalkuner ud i skoven, giver et chokerende resultat.
Sunday (2/3)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

Jimmy trues af fallit. Underskuddet er vokset til uanede højder, og det er alle mand til pumperne, hvis gården skal overleve. Jimmy satser alt på julemarkedet, der er hans sidste chance for at bevise, at han kan tjene penge.
Sunday (23/2)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

Det er sommer på gården og endelig kan Jimmy og kæresten Michaela slappe af og nyde det gode liv. Svinene er glade, solen skinner, og forretningen blomstrer. Der er kun få skyer på himlem. Hønsene trues af en dødelig sygdom, præmiesvinet Porridge kommer ud af kontrol, og 800.000 uregerlige bier bliver lidt ophidsede!
Sunday (16/2)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

Jimmy står over for problemer, han ikke havde drømt om. En af hans nøglemedarbejdere har sagt op, og med for lidt arbejdskraft til at holde dyrene i skak, går de løs på indhegningerne. Problemerne hober sig op, og ikke overraskende føler kæresten Michaela sig tynget ned af presset.
Sunday (9/2)
DR2
19:55-21:00

Jimmys bondegård

Efter de første par år er forretningen blevet større, men Jimmy Dohertys problemer er ikke blevet mindre. Jimmy skal ikke bare lære om landbrug, men også lære at være chef. Han kæmper for at holde liv i sin yndlingsgris og får besøg af politiet.
Sunday (2/2)
DR2
20:00-21:00

Jimmys bondegård

Jimmy Doherty har omsider fået åbnet sin gårdbutik, men han har svært ved at overskue gårdens økonomi. Han beder om råd hos den lokale bankmand og får et chok, da den regnskabskyndige fortæller ham, at gården taber penge, og at der skal handles hurtigt, hvis gården skal overleve.
Sunday (26/1)
DR2
20:00-20:55

Jimmys bondegård

Otte måneder efter Jimmy Dohertys debut som svineavler ligger det stadig tungt med indtjeningen. Han har lært en del, men det alene betaler ikke gården. Jimmy mener, at hans eneste chance for at overleve ligger i gårdbutikken. Men hvordan lokker man kunder til, når man bor på en mudret sti mange kilometer fra den nærmeste by.