Vilken kanal visar Kommissarie Anna Travis?

Gamla visningar

Saturday (15/8)
Sjuan
01:15-02:15

Kommissarie Anna Travis

Brittiskt kriminaldrama från 2012. Kommissarie Anna Travis undersöker mordet på filmstjärnan Amanda Delany. Hon levde ett glamoröst liv och skulle precis ge ut sina memoarer. När Travis börjar gräva i Amandas liv upptäcker hon att stjärnans liv bakom fasaden var ett helt annat.Del 3 av 3. Säsongsavslutning. När man lyckas få tag på Amandas dagbok som en av hennes gamla vänner haft i sin ägo leder det till att mannen som Helena såg lämna Amandas lägenhet identifieras. Langton lyckas ta reda på vem som förrådde honom och Anna får ett samtal angående sin befordran.
Saturday (15/8)
Sjuan
00:15-01:15

Kommissarie Anna Travis

Brittiskt kriminaldrama från 2012. Kommissarie Anna Travis undersöker mordet på filmstjärnan Amanda Delany. Hon levde ett glamoröst liv och skulle precis ge ut sina memoarer. När Travis börjar gräva i Amandas liv upptäcker hon att stjärnans liv bakom fasaden var ett helt annat.Del 2 av 3. Polisen undersöker mordet på Dan som Amanda tidigare delade lägenhet med och ytterligare ett krucifix dyker upp. Travis och Langton förhör en av Amandas älskares fruar som besökte henne precis innan mordet. Samtidigt hittas en till död person.
Friday (14/8)
Sjuan
23:20-00:15

Kommissarie Anna Travis

Brittiskt kriminaldrama från 2012. Kommissarie Anna Travis undersöker mordet på filmstjärnan Amanda Delany. Hon levde ett glamoröst liv och skulle precis ge ut sina memoarer. När Travis börjar gräva i Amandas liv upptäcker hon att stjärnans liv bakom fasaden var ett helt annat.Del 1 av 3. Reprisstart. Filmstjärnan Amanda Delany hittas mördad i sitt hem. När Langton och Travis undersöker kroppen fångar ett krucifix deras uppmärksamhet. Det tillhörde inte Anna och frågan är om det har något med mordet att göra.
Monday (7/10)
Sjuan
00:00-01:00

Kommissarie Anna Travis

Del 3 av 3. Säsongsavslutning. När man lyckas få tag på Amandas dagbok som en av hennes gamla vänner haft i sin ägo leder det till att mannen som Helena såg lämna Amandas lägenhet identifieras. Langton lyckas ta reda på vem som förrådde honom och Anna får ett samtal angående sin befordran.
Sunday (6/10)
Sjuan
23:00-00:00

Kommissarie Anna Travis

Del 2 av 3. Polisen undersöker mordet på Dan som Amanda tidigare delade lägenhet med och ytterligare ett krucifix dyker upp. Travis och Langton förhör en av Amandas älskares fruar som besökte henne precis innan mordet. Samtidigt hittas en till död person.
Sunday (6/10)
Sjuan
22:00-23:00

Kommissarie Anna Travis

Del 1 av 3. Reprisstart. Filmstjärnan Amanda Delany hittas mördad i sitt hem. När Langton och Travis undersöker kroppen fångar ett krucifix deras uppmärksamhet. Det tillhörde inte Anna och frågan är om det har något med mordet att göra.