Vilken kanal visar Vem dömer Amy??

Gamla visningar

Monday (13/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 22 av 22. Sista delen. Maxine försöker bli sams med Ignacio. Donna överraskar Amy för att få henne att fatta ett beslut kring sin karriär. Amys karriärsfunderingar kritiseras av Maxine, som på jobbet måste försöka rädda ett barn från sin mamma. Amy ringer Bruce.
Friday (10/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 21 av 22. Sean och Maxine tar till drastiska metoder för att förhindra att en fosterfamilj förlorar sitt hem. Amy får ett fall med en tioåring med ett mycket våldsamt förflutet. Amy och Bruce bråkar, vilket får Bruce att avslöja något.
Thursday (9/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 20 av 22. Amy har ett fall där en pojke anklagas för att ha misshandlat en polis. Amy inser att allt inte är som det verkar med fallet. Lauren har problem i skolan och hon gör en överenskommelse med Amy angående hennes uppförande. Vincent får goda nyheter.
Wednesday (8/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 19 av 22. Lauren har något att berätta för sin familj. Amy får ett fall med en pojke som är anklagad för att ha låst in sin mor i källaren och utsatt henne för övergrepp. Pojken berättar för Amy vad mamman utsatt honom för. Maxine blir inblandad i ett fall med påstådd barnmisshandel.
Tuesday (7/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 18 av 22. Amy övervakar en vårdnadstvist om en femårig flicka. Flickans 21-åriga halvsyster och föräldrarna står på varsin sida i striden. Amy försöker hitta anledningen till varför flickans halvsyster känner så starkt för att flytta sin syster från föräldrarna.
Monday (6/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 17 av 22. En 15-årig flicka som Maxine tidigare placerat i fosterhem visar sig vara hiv-positiv. En tonåring med arabisk-amerikansk bakgrund anklagas för misshandel och fallet hamnar i Amys rättssal. Maxine och Ignacio har en romantisk middag tillsammans.
Friday (3/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 16 av 22. Under en middag hamnar Amy i konflikt med statsåklagaren och anklagar honom för att tänka mer på politiken än juridiken.
Thursday (2/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 15 av 22. Maxine träffar en gammal studiekamrat på ett bröllop. Kamraten är deprimerad efter sin skilsmässa och Maxine finner på råd för att få henne att må bättre. Crystal bjuder in Vincent till ett möte med Anonyma Alkoholister och deras relation träder in i en ny fas.
Wednesday (1/4)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 14 av 22. Amy tycker det är svårt att se fram emot sin 40-årsdag. Donna representerar en 13-åring i Amys rättssal som genom en olyckshändelse dödat en vän och inte visar någon ånger. Amy försöker besluta ifall två bröder har det bättre utan sin far, en före detta fånge.
Tuesday (31/3)
Sjuan
10:55-11:55

Vem dömer Amy?

Amerikansk dramaserie från 2005. Amy Gray är ensamstående mor och har återvänt till sin hemstad Hartford för att jobba som domare. Amy och dottern Lauren bor med Amys mor Maxine och har utvecklat en nära vänskap med brodern Peter och hans fru Gillian.Del 13 av 22. Amy övervakar ett fall med en 13-årig pojke som dödat en äldre släkting som led av obotlig lungcancer. Maxine följer upp en rapport om en ung pojke som blivit slagen vid ett flertal tillfällen och kommer en människosmugglarliga på spåren. Amy planerar för sin framtid.