Vilken kanal visar Systrar i jeans?

Gamla visningar

Tuesday (22/9)
Kanal 11
21:00-23:20

Systrar i jeans

Carmen, Bridget, Lena och Tibby har hängt ihop i hela sina 16-åriga liv, nu ska de för första gången tillbringa sommarlovet på olika håll. I en secondhandbutik hittar de ett par "magiska" jeans. De känner på sig att byxorna kommer föra tur med sig.
Saturday (28/2)
Kanal 5
17:40-20:00

Systrar i jeans: Sisterhood of the Traveling Pants, The

De fyra väninnorna Carmen, Bridget, Lena och Tibby har hängt ihop i hela sina 16-åriga liv, och nu ska de för första gången tillbringa sommarlovet på olika håll. I en secondhandbutik hittar de ett par "magiska" jeans som passar alla fyra perfekt och de bestämmer sig för att använda jeansen för att hålla kontakten under sommaren. De känner på sig att byxorna kommer att föra tur med sig och de turas om att ha dem en vecka i taget. Amerikansk äventyrskomedifilm från 2005. Originaltitel: Sisterhood of the Traveling Pants, The .
Sunday (13/10)
TV3
12:50-15:05

Systrar i jeans

Systrar i jeans är baserad på Anne Brashares ungdomsbok om fyra väninnor som ska spendera sin första sommar någonsin ifrån varandra. Vännerna delar ett par magiska jeans som de, sina olikheter till trots, alla kan bära. För att hålla kontakten skickar de jeansen mellan varandra och delar på så vis med sig av alla händelser och äventyr som inträffar under sommaren.