När börjar Blacklist?

Gamla visningar

Thursday (16/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Kaos råder i staden efter att transportplanet med den mystiske fången kraschar. Myndigheterna jagar efter rymlingar, medan Red sitter häktad och Liz gör allt i sin makt för att frige honom.
Wednesday (15/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Liz vägrar att samarbeta med Red efter att hon får veta sanningen om hans fars död. I ett försök att försonas och tvinga Liz att träffas erbjuder han FBI ett brottsfall de inte kan ignorera.
Tuesday (14/10)
TV3
00:00-00:55

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". En politiker i Prag fälls för mord vilket ökar teamets chanser att fälla Kingmaker, en lömsk strateg som står bakom flera mäktiga politiker. Liz avslöjar en av Reds hemligheter.
Friday (10/10)
TV3
00:30-01:30

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Bröderna Pavlovich specialiserar sig på kidnappningar och enligt Red planerar de sin nästa stöt. Medan teamet försöker skydda två tänkbara offer har Red ett annat jobb att erbjuda bröderna.
Thursday (9/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Red och teamet är på jakt efter "The Undertaker" (gäststjärna Damian Young), en man som säljer livförsäkringar - och övertalar vanliga människor att bli yrkesmördare.
Wednesday (8/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". En toppmodern anordning för cyberförsvar blir stulen, och ledtrådarna pekar mot en rysk terrorist. Jolenes försvinnande avslöjar något om vissa mysterier som involverar Tom.
Tuesday (7/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Nästa mål på listan är en av Reds tidigare medarbetare, brottslingen Mako Tanida. Efter att Tanida flyr från fängelset är han ute efter hämnd... Samtidigt kontronteras Jolene av Tom.
Friday (3/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Red granskar Jolenes liv, medan Liz och Ressler jagar efter en brottsling som kallas för "Domaren" och spärrar in oskyldigt anklagade män.
Thursday (2/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Liz hjälper Tom att förbereda sig inför adoptionen, medan Red avslöjar att en kvinna från hans förflutna är ny måltavla. Red övertalar Liz att slå till mot den syriska ambassaden.
Wednesday (1/10)
TV3
00:00-01:00

Blacklist

Raymond "Red" Reddington (James Spader, "The Office"), en efterlyst brottsling, överlämnar sig frivilligt till FBI i deras högkvarter. Han hävdar att han och underrättelsetjänsten har ett gemensamt intresse: att få fast livsfarliga förbrytare. Reddington har nu ett explosivt förslag - han vill samarbeta med FBI, men insisterar på att endast tala med Elizabeth Keen (Megan Boone, "Law & Order: Los Angeles"), en ny och oerfaren profilerare. Keen ställer sig frågande till Reddingtons plöstliga intresse för henne, men han upprepar att det att det är någonting särskilt med henne. Efter att FBI lyckas gripa en terrorist han lämnat information om, avslöjar Reddington att denne förbrytare bara är den första i en lång rad. Under de senaste två decennierna har han nämligen sammanställt en lista med ärkeskurkar, politiker, spioner och internationella terrorister, som FBI inte ens vet existerar, trots att de är några av världens värsta brottslingar. Reddington kallar den för sin "svarta lista". Red berättar för Liz att flera barn nyligen har blivit kidnappade. FBI-teamet bestämmer sig för att se närmare på en olaglig adoptionsbyrå. Fallet blir högst personligt för Liz.