När går Maram al-Masri - barfotapoeten från Syrien?

Gamla visningar

Wednesday (13/11)
SVT2
23:15-00:10

Maram al-Masri - barfotapoeten från Syrien

K special. Maram al-Masri föddes i Syrien. I dag bor hon i Frankrike och räknas som en av sin generations viktigaste lyriska röster. Med humor och uppriktighet berättar hon om hur det var att komma ut som kvinnlig arabisk poet, och om hur hennes livsresa har gestaltat sig. Jag är en exotisk blomma, säger hon - jag har inga rötter, men jag bär ändå frukt! Från 8/11 i SVT2. Visas i SVT Play.
Saturday (9/11)
SVT2
15:10-16:05

Maram al-Masri - barfotapoeten från Syrien

K special. Maram al-Masri föddes i Syrien. I dag bor hon i Frankrike och räknas som en av sin generations viktigaste lyriska röster. Med humor och uppriktighet berättar hon om hur det var att komma ut som kvinnlig arabisk poet, och om hur hennes livsresa har gestaltat sig. Jag är en exotisk blomma, säger hon - jag har inga rötter, men jag bär ändå frukt! Från 8/11 i SVT2. Även i SVT2 13/11. Visas i SVT Play.
Friday (8/11)
SVT2
20:00-20:55

Maram al-Masri - barfotapoeten från Syrien

K special. Maram al-Masri föddes i Syrien. I dag bor hon i Frankrike och räknas som en av sin generations viktigaste lyriska röster. Med humor och uppriktighet berättar hon om hur det var att komma ut som kvinnlig arabisk poet, och om hur hennes livsresa har gestaltat sig. Jag är en exotisk blomma, säger hon - jag har inga rötter, men jag bär ändå frukt! Även i SVT2 9/11 och SVT2 13/11. Visas i SVT Play.