När börjar Kniven på struben?

Gamla visningar

Thursday (30/4)
DR1
00:45-01:30

Kniven på struben

Graces mor, Daniella, og mafiabossen Constantine er blevet såret af skud. Mens Daniella kæmper for sit liv, løfter Constantine sløret for en chokerende hemmelighed. Samtidig risikerer Grace, at hendes egne forbindelser til mafiaen bliver afsløret.
Thursday (30/4)
DR1
00:00-00:45

Kniven på struben

Efter 25 år uden kontakt dukker Constantines søn Luke op i Chicago for at lede efter sin far. Luke har en lejemorder i hælene, og nu har han brug for sin fars hjælp. Samtidig oplever Grace lidt af et mirakel, da en død patient pludselig kommer til live igen.
Wednesday (29/4)
DR1
00:15-00:55

Kniven på struben

Constantine får leveret en kasse, der ikke indeholder champagne, som han tror - men derimod en bombe. Mens Constantine og Celeste forsøger at finde ud af, hvem der vil slå mafiabossen ihjel, behandler Grace og Brett Bretts bror, der har været ude for en alvorlig cykelulykke.
Tuesday (28/4)
DR1
00:00-00:40

Kniven på struben

Grace må behandle en præst, der er blevet bidt under en djævleuddrivelse. Samtidig bliver hendes bror, Nate, trukket dybere ind i mafiaen, da et forsøg på at inddrive penge ender blodigt. Mens Francos undercover-opgave sender ham på kollisionskurs med Constantine, hans gamle boss.
Friday (24/4)
DR1
00:00-00:40

Kniven på struben

Grace opsøges af en af Constantines gamle rivaler, der har brug for lægehjælp. Det trækker hende ind i et opgør, hvor hendes ekskæreste Franco også spiller en vigtig rolle.
Thursday (23/4)
DR1
00:00-00:40

Kniven på struben

Franco afslører over for Grace, at han i virkeligheden er undercover-politimand. FBI tilbyder at sætte ham under vidnebeskyttelse, men Franco ønsker at blive i Chicago, nu hvor Constantine forsøger at samle byens mafiafamilier under sig.
Wednesday (22/4)
DR1
00:10-00:50

Kniven på struben

Grace forsøger at holde lav profil, mens hun kommer til hægterne efter at være blevet såret af skud. Der er dog lettere sagt end gjort. For der er udbrudt krig mellem mafiabosserne Moretti og Constantine, og snart bliver Grace igen draget ind i det blodige opgør.
Tuesday (21/4)
DR1
00:00-00:40

Kniven på struben

Det bliver stadig mere svært for Grace at skjule, at hun lever et dobbeltliv. Og nu havner hun tilmed midt i et opgør mellem mafiabosserne Moretti og Constantine. Moretti truer nemlig med at dræbe Grace og hele hendes familie, hvis ikke hun vil agere lokkedue, så han kan få ram på sin rival.
Thursday (16/4)
DR1
00:15-00:55

Kniven på struben

En af Graces patienter, Sara Anderson, har brug for et nyt hjerte. Hendes tilstand er kritisk, da en donor melder sig - nemlig Saras far, Eddie Nolan, der afsoner en fængselsdom. Eddie vil have Grace til at dræbe ham, så Sara kan få hans hjerte. Det vil Grace naturligvis ikke, men snart blander mafiabossen Constantine sig i sagen.
Wednesday (15/4)
DR1
00:10-00:50

Kniven på struben

Grace Devlin lever et kompliceret dobbeltliv. Hun arbejder som kirurg på et stort hospital - og så er hun i al hemmelighed læge for Chicagos mafia. En rådmand har gjort escortpigen Traci gravid. Mafiabossen Constantine vil bruge oplysningen til at afpresse rådmanden. Da Grace har hjulpet Tracis barn til verden, må hun træffe en svær beslutning.