När börjar Damages IV?

Gamla visningar

Wednesday (19/2)
DR1
02:25-03:20

Damages IV

Sagen om sikkerhedsfirmaet High Stars ulovlige missioner i Afghanistan nærmer sig sin dramatiske afslutning. Ellen er parat til at droppe søgsmålet, hvis Howard Erickson sørger for, at Chris Sanchez vender hjem i live. Men kan hun stole på, at Patty holder sin del af aftalen? Samtidig sætter Jerry Boorman alt ind på at få ram på Erickson og blive genforenet med sin afghanske søn. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Friday (14/2)
DR1
02:05-02:55

Damages IV

Jerry Boorman tilbyder Patty oplysninger, der kan bevise, at Howard Erickson har udført ulovlige missioner i Afghanistan. Til gengæld skal Patty love at holde sig fra den afghanske dreng, som Boorman holder skjult i sin lejlighed. Patty holder ikke sit løfte, men hun er ikke den eneste, der er ude efter drengen. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Thursday (13/2)
DR1
02:20-03:05

Damages IV

Det lykkes Patty og Ellen at tvinge Howard Erickson til at afgive forklaring i sagen mod High Star. Forinden har Erickson imidlertid sendt en mand til Afghanistan for at rydde Chris Sanchez, sagens vigtigste vidne, af vejen. Samtidig opdager Jerry Boormans franske agent-kæreste, at han skjuler en afghansk dreng i sin lejlighed. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Wednesday (12/2)
DR1
02:25-03:15

Damages IV

Ellen overtaler Bill Herndon til at bede en af Herndons CIA-kontakter hjælpe med at afsløre Jerry Boormans identitet. Samtidig beslutter Howard Erickson sig for at rejse til Afghanistan for at sikre sig, at Chris Sanchez ikke afslører sin viden om den ulovlige CIA-operation 'Dust Devil'. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Friday (7/2)
DR1
02:00-02:50

Damages IV

CIA-agenten Boorman har stukket en kæp i hjulet på Ellen Parsons' efterforskning af sikkerhedsfirmaet High Star. Boorman har sørget for, at Ellens hovedvidne, afghaneren Nasim, er blevet anholdt, mistænkt for at være terrorist. Ellen får mistanke om, at hun bliver aflyttet, og sammen med den garvede advokat Herndon forsøger hun at lokke Boorman frem i lyset. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Thursday (6/2)
DR1
02:35-03:15

Damages IV

Ellen Parsons efterforsker sikkerhedsfirmaet High Star, som har udført ulovlige, CIA-ledede missioner i Afghanistan. Hovedvidnet, afghaneren Nasim, frygter for sit liv. Men det er Ellen, der bliver mål for en bombe. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Wednesday (5/2)
DR1
02:15-03:00

Damages IV

Ellen Parsons efterforsker det private sikkerhedsfirma High Star, som har udført ulovlige missioner i Afghanistan. Nu opsøges hun af krigsveteranen Chris' afghanske ven Nasim. Nasim kan fortælle, at der var et femte medlem af Chris' team. Men High Stars kyniske håndlanger Boorman aflytter Ellens telefon, og snart er han lige i hælene på Nasim.
Friday (31/1)
DR1
02:00-02:45

Damages IV

Patty Hewes har indledt en eftersøgning af sin søn, som hun ikke har hørt fra i tre år. Samtidig efterforsker Ellen Parsons et privat sikkerhedsfirma, som har udført ulovlige missioner i Afghanistan. Hun håber at få krigsveteranen Chris Sanchez til at vidne, men Howard Erickson, firmaets direktør, er parat til lidt af hvert for at lukke munden på Chris. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Thursday (30/1)
DR1
01:45-02:35

Damages IV

Advokaten Patty Hewes lægger an til at sagsøge verdens største medicinalfirma. Samtidig efterforsker Ellen Parsons det private sikkerhedsfirma High Star Security, som har udført ulovlige missioner i Afghanistan. Hun har overtalt sin gamle ven, krigsveteranen Chris, til at vidne, men det er sin sag at tage kampen op med det magtfulde firma. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.
Wednesday (29/1)
DR1
01:30-02:25

Damages IV

Den kyniske, men dygtige advokat Patty Hewes lægger an til at sagsøge et stort medicinalfirma. Samtidig begynder hendes kollega Ellen Parsons at efterforske et privat sikkerhedsfirma, som har kontrakt med den amerikanske hær i Afghanistan. Dermed stikker hun hånden i en hvepserede, for firmaet har dystre hemmeligheder, og den magtfulde direktør gør sit bedste for at sikre, at de ikke kommer frem i lyset. Patty Hewes: Glenn Close. Ellen Parsons: Rose Byrne. Howard Erickson: John Goodman.