Vilken kanal visar De fattiga och de rika?

Gamla visningar

Friday (25/9)
TV4 Guld
05:55-06:45

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 17 av 22. Rudy söker tröst hos Kate i Aspen efter sitt nederlag. Estep försäkrar Falconetti om att han kommer att förgöra Rudy en gång för alla.
Friday (25/9)
TV4 Guld
05:10-05:55

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 16 av 22. Rudy Jordache har med sig sitt huvudvittne John Franklin när han öppnar senatens utfrågning angående mutbrott. Men det visar sig att Estep har svar på tal. I Las Vegas vänder Falconetti situationen till sin fördel.
Thursday (24/9)
TV4 Guld
05:55-06:45

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 15 av 22. Esteps hot får Billy att spionera på Rudy och han lyckas komma över värdefull information. Wes verkar äntligen kunna komma åt Falconetti i Las Vegas.
Thursday (24/9)
TV4 Guld
05:10-05:55

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 14 av 22. Då Charles Estep har full kontroll över Greenway records är Billy fullt på det klara över att han måste gå Esteps ärenden om han vill klara livhanken, men han inser att hans förräderi kan ruinera Rudy. Kates närvaro på Whitby orsakar spänningar mellan Rudy och Maggie.
Wednesday (23/9)
TV4 Guld
05:55-06:45

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 13 av 22. Tom Jordaches änka Kate återförenas med Rudy på Dwyers begravning. Wes skuggar Falconetti till Las Vegas.
Wednesday (23/9)
TV4 Guld
05:10-05:55

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 12 av 22. Rudy är på väg att ge upp efter senatens vägran att undersöka Esteps företag Tricorp men så ringer plötsligt telefonen mitt i natten. Rösten i luren hävdar att han sitter på information som kan förgöra Esteps imperium.
Tuesday (22/9)
TV4 Guld
06:00-06:45

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 11 av 22. Wesley söker tröst hos Diane. Charles Estep samarbetar med Falconetti för att förgöra Rudy.
Tuesday (22/9)
TV4 Guld
05:10-06:00

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 10 av 22. Ramona tvingas berätta sanningen för Wesley, något som orsakar djupa splittringar inom familjen.
Monday (21/9)
TV4 Guld
05:55-06:45

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 9 av 22. Billy lyckas förföra Wesleys flickvän Ramona. Rudy inser att Estep är beredd att döda för att få det han vill ha. Falconetti grips för mordförsöken på Rudy och Wesley, något som gör honom än mer bitter.
Friday (18/9)
TV4 Guld
05:55-06:45

De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1976. Rudy, som kandiderar till en plats i den amerikanska senaten, tar hand om sin brorson Wesley efter att Rudys bror Tom blivit mördad. Mannen som mördade Tom är nu frisläppt från fängelset och fast besluten att hämnas. Samtidigt försöker Rudy förhindra att en miljonär tar över hans väns företag.Del 7 av 22. Wesley kämpar för sitt liv medan konflikten mellan Rudy Jordache och Charles Estep skruvas upp ytterligare. Billy försöker på egen hand göra karriär i musikbranschen.