När börjar Merlin?

Gamla visningar

Sunday (26/4)
TV6
12:00-13:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Allt talar för att Arthur och Camelot inte kan undkomma det förutspådda profetiorna. Kommer Merlin att ha kraften som krävs för att rädda allt han håller kärt?
Saturday (25/4)
TV6
13:00-14:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Morgana rustar för krig och hon är inte ensam, en hämndlysten Mordred är vid hennes sida. Merlins öde tynger honom mer än någonsin. Men innan han kan rädda Camelot måste han rädda sig själv.
Sunday (19/4)
TV6
12:00-13:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Mordreds kärlek till Kara gör att han tvingas välja mellan sina känslor och sin lojalitet till Camelot. Men han kan inte föreställa sig vilka konsekvenser hans beslut får för kungariket.
Saturday (18/4)
TV6
12:55-13:50

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Morgana är övertygad att Alator har svaret på var hon kan hitta sin fiende Emrys. Merlin har aldrig varit i större fara än nu. Kan han lita på den mystiska Finna när hon erbjuder sin hjälp?
Sunday (12/4)
TV6
12:00-13:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Merlin inser att han måste handla så fort som möjligt för att bryta Morgans inflytande över Gwen. Nu är det bara de starkaste magiska krafterna som kan rädda drottningen.
Saturday (11/4)
TV6
13:00-13:55

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Merlin lämnar Camelot för att utföra ett farligt uppdrag och hjälpa en ung druid-pojke. Han hoppas att ingen ska märka hans frånvaro eftersom Camelot har fått besök av den fruktade Sarrum.
Saturday (4/4)
TV6
13:00-14:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Det är mörka tider i Camelot. Morgana och drottning Guinevere, som fortfarande är helt i Morganas våld, planerar att mörda kungen.
Sunday (29/3)
TV6
12:00-13:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Gwen försvinner spårlöst från Camelot, men Merlin är säker på att Morgana ligger bakom det. Arthur är fast besluten att rädda sin drottning vilket kommer bli en mycket svår uppgift.
Saturday (28/3)
TV6
13:00-14:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Tre sierskor uttalar en förbannelse över Camelots kung Arthur. Trots Merlins varningar vägrar Arthur ta sierskornas vrede på allvar.
Sunday (22/3)
TV6
12:00-13:00

Merlin

Femte säsongen av serien om den unge Merlin och den unge prins/kung Arthur och deras äventyr i sagoriket Camelot. Född för att sprida ondska i världen vänder sig tidernas mäktigaste trollkarl Merlin mot de demoniska krafter som skapat honom. Med den unge Arthur vid sin sida svär han på att använda sina magiska krafter för att besegra den ondska som hotar landets framtid. Merlin står inför sin svåraste utmaning hittills och det enda sättet att återskapa balansen kräver obeskrivligt stora offer. Serien bygger på legenden om Merlin och kung Arthur - en del av den rika keltiska mytologin som utgör grunden för den moderna fantasy-genren. Tack vare en ovanligt stor budget kunde den spelas in på plats i sagolika Wales, där trollkarlen enligt legenden föddes. Tillsammans med Nemeth och Odin använder Morgana prinsessan Mithian som lockbete och lurar Arthur. Morgana är i Camelot med en så effektiv förklädnad att hon även lurar Merlin.