När börjar Halifax?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
DR1
12:15-13:55

Halifax

Retspsykiateren Jane Halifax arbejder for politiet og domstolene i Melbourne. Jane får til opgave at yde psykologbistand til to betjente, som er involveret i en skudepisode, der kostede en stikker livet. Hun får mistanke om, at der ligger en mørkere hemmelighed bag episoden. Men hun får ikke megen hjælp i en verden, der er mistroisk over for indblanding udefra.
Monday (21/9)
DR1
00:30-02:05

Halifax

Jane Halifax havner i en barsk sag, da hun får til opgave at give en psykiatrisk vurdering af en 13-årig pige, der har begået et tilsyneladende uprovokeret drab på et mindre barn. Pigen synes ikke at føle anger over sin ugerning. Men da Jane begynder at grave i sagen, kommer den erfarne retspsykiater på sporet af en tragisk familiehemmelighed. Jane Halifax: Rebecca Gibney.
Saturday (19/9)
DR1
12:20-13:55

Halifax

Retspsykiateren Jane Halifax arbejder for politiet og domstolene i Melbourne. En tidligere sindssygepatient begår et mord. En journalist overhører Jane kritisere psykiateren, der erklærede patienten rask. Pressen kaster sig over en af Janes egne tidligere patienter, en ung morder. Han lever nu et normalt liv, men kan Jane være sikker på, at han ikke vil myrde igen?
Monday (14/9)
DR1
02:00-03:35

Halifax

Retten beder Jane Halifax give en psykiatrisk bedømmelse af en mand, der er anklaget for at stalke en gift kvinde. Baseret på Janes rapport undlader dommeren at sende manden i fængsel. Få dage senere findes kvinden skudt. Jane er rystet. Har hun begået en fejltagelse, eller er manden uskyldig? Jane Halifax: Rebecca Gibney.
Saturday (12/9)
DR1
12:20-14:00

Halifax

Retspsykiateren Jane Halifax arbejder for politiet og domstolene i Melbourne. Byen hærges af en brutal seriemorder med et bizart visitkort - ofrene har fået lagt fuld make-up og klippet deres hår. Da endnu et mordoffer findes, får Jane Halifax til opgave at hjælpe den uortodokse kriminalassistent Cole med at spore morderen. Et samarbejde, der ikke forløber uden problemer.
Monday (7/9)
DR1
01:15-02:45

Halifax

Da sagføreren Harvey Masters findes myrdet, får Jane Halifax til opgave at tegne en psykologisk profil af morderen. Sagen bringer hende i kontakt med den forhadte sladderjournalist Simon Laser, der fortæller, at han var Masters' elsker, og at han frygter, at morderen vil slå til igen. For Laser har modtaget et anonymt brev med ordlyden "du dræbte min bedste ven, nu dræber jeg dine. Alle sammen." Jane Halifax: Rebecca Gibney.
Saturday (5/9)
DR1
12:40-14:15

Halifax

Retspsykiateren Jane Halifax arbejder for politiet og domstolene i Melbourne. En lærer på en højt anset kostskole findes død. Jane bliver bedt om at give psykologbistand til skolens elever og lærerens enke. Skolen summer af intriger, og Jane begynder at tro på enkens mistanke om, at hendes mand blev myrdet.
Monday (31/8)
DR1
02:20-03:55

Halifax

Jane Halifax' bedste veninde, psykologen Lisa Hardman, dør af et pludseligt hjerteanfald. Midt i sorgen over at miste sin veninde må Jane tage sig af Lisas dybt oprevne mand og børn. Samtidig påtager hun sig at afvikle Lisas praksis, og sådan møder hun en af Lisas patienter, den talentfulde violinist Alison, som Jane begynder at mistænke for at stå bag Lisas død. Jane Halifax: Rebecca Gibney.
Saturday (29/8)
DR1
12:45-14:25

Halifax

Den unge retspsykiater Jane Halifax arbejder for politiet og domstolene i Melbourne. Jane opsøges af en gammel kæreste, psykiateren Owen, der er mistænkt for mordet på en patient. Det stiller hende i et alvorligt dilemma. Skal hun hjælpe sin ven og dermed sætte sin karriere på spil? Kan hun stole på, at den uligevægtige Owen er uskyldig, og i så fald, hvem er morderen? Jane Halifax: Rebecca Gibney.
Monday (10/8)
DR1
01:00-02:35

Halifax

Eks-strømeren Laurie Downes bliver skyld i en ung piges død efter en hensynsløs biljagt. Downes bliver anklaget for manddrab, og retspsykiateren Jane Halifax får til opgave at mentalundersøge ham. Downes fortæller, at han forfulgte bilen, fordi den kørte for stærkt, men Jane tror ikke på hans forklaring. Downes er ved at brænde op af had, men hvorfor? Hvem er det, han leder efter? Jane Halifax: Rebecca Gibney.