Vilken kanal visar Brickleberry?

Gamla visningar

Monday (24/8)
TV6
00:45-01:15

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Global Warning Woody attempts to make the hugest carbon footprint ever. Ethel attempts to counteract Woody's behavior.
Monday (17/8)
TV6
00:55-01:25

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Campin' Ain't Easy Woody transforms the park into a Native American style summer camp.
Monday (10/8)
TV6
01:00-01:30

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Cops and Bottoms Steve realizes his dream of becoming a police officer, and Woody attracts international attention when he develops a hemorrhoid that looks like Jesus.
Monday (3/8)
TV6
01:10-01:40

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. En gammal parkvakt går i pension och Woody anställer genast en otroligt vacker kvinna utan kvalifikationer.
Monday (27/7)
TV6
00:50-01:20

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Woody tror sig ha hittat en själsfrände i stadens borgmästare och inser inte att han blir förd bakom ljuset. Under en riggad pokermatch spelar han bort parken till den korrupte borgmästaren.
Monday (20/7)
TV6
01:10-01:40

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Brickleberry arrangerar en regatta för superrika båtägare och Woody tänker ge allt för att få en inbjudan.
Monday (13/7)
TV6
00:55-01:25

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. När Ethel blir dumpad av sin pojkvän super hon sig full, hoppar i säng med Steve, och blir gravid. Läget förvärras när hon besöker en mobil abortklinik som även säljer tacos.
Monday (6/7)
TV6
01:00-01:30

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Den nya chefen för inrikesdepartementet besöker Brickleberry och ertappar Woody när han håller en fest för parkens pengar. Han blir genast degraderad.
Monday (29/6)
TV6
00:55-01:25

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Steve känner att han inte har åstadkommit något meningsfullt i livet och tar hjälp av Denzel för att bli en countrystjärna i gayvärlden.
Monday (22/6)
TV6
01:30-02:00

Brickleberry

Brickleberry är en animerad serie som följer en grupp tämligen misslyckade skogvaktare i en nationalpark. Parken hotas nu med stängning. Därför anställer de en ny skogsvakt till ledare, som ska få gänget att arbeta hårdare och därmed rädda parken. Serien är producerad och skriven av Daniel Tosh, tillsammans med komikerna Waco O'Guin och Roger Black. Woodys mor kommer på besök och alla hans barndomsminnen kommer tillbaka när Anita behandlar honom som sin "stygge lille son".