När går Hjem?

Gamla visningar

Saturday (13/6)
DR1
11:35-12:20

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (16:16). Oda er ikke længere i tvivl og hun frier til Olav. Odas 'far' vil ikke følge henne til alters, men giver hende et overraskende tilbud; hun kan få lov til at overtage familiegården. Trine skal på sit første løb efter skaden. Det store comeback! Moren vil sælge bensinstationen og bruge al sin tid på datterens skikarriere. Men er det det, som Trine vil? Annika har fået svar om sin fortid, nu vil hun have svar om fremtiden, vil Endre stadig have henne? Med: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen m. fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (6/6)
DR1
13:15-14:00

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (15:16) Efter 34 år ønsker Annika nu at gense sin mor. De tre halvsøstre er på vei til USA for at lede efter Annikas mor. Men så viser det sig at moren måske kan findes meget nærmere og de tre søstre havner i en cowboylandsby i Sverige. Er moren her? På vej hjem, på Riksväg 66, beslutter søstrene sig for at sprede farens aske. Med bilen i høj fart, hælder Annika resterne af deres far ud af bilvinduet. Med: Jannike Kruse, Kaia Varjord og Heidi Ruud Ellingsen m. fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (30/5)
DR1
13:50-14:35

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (14:16) . Annika finder ud ad, at moren valgte hende fra; moren ville hellere være korsanger end at være mor. Trine bestemmer sig for at hjælpe Annika med at finde moren, og uden at spørge søstrene køper hun flybilletter til USA. Olav tar mod til sig og vil fri til Oda, men frieriet går ikke som planlagt. En stor dagligvarekæde vil købe den ost, som Oda producerer, men hun kan slet ikke glæde sig over nyheden. Vil hun være på Storstadhaug eller ønsker hun noget helt andet? Hun opsøger Olav for at få et godt råd. Med: Med Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m. fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (23/5)
DR1
13:10-13:55

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (13:16). Annika vågner med tømmermænd og opdager, at datteren er forsvundet. En stor eftersøgning sættes i gang. Politiet finder Alexandras kajak i elven - og hendes støvler. Oda og broren får besøg af fine folk fra en stor dagligvarekæde og håber nu, at de kan få solgt deres ost. Men Odas svigerinde 'taber' sin hund i ostekaret. Trine får mere at vide om kærlighedsforholdet mellem moren og faren. Med: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m.fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (16/5)
DR1
13:50-14:35

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (12:16). Annika føler sig som en mislykket mor, og finder en sand ven i Jim Beam, altså whiskyen. En fuld Annika skal lige til at smide farens aske i toilettet, men datteren når at stoppe hende. Efter et skænderi, forlader Alexandra gården i kajak. Trine får Endre til at hjælpe sig med træningen. Hun er usikker på, om hun vil kunne gøre comeback som professionel skiløber. Oda vælger at samarbejde med broren og starter en osteproduktion på familiegården. Med: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m.fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (9/5)
DR1
14:10-14:55

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (11:16) Trine redder Camilla op af vandet, efter at hun er faldet i havnen. Trines mor planlægger datterens comeback - og hun er mere ivrig end Trine selv. Annika vil have Endre tilbage og frisøren Ellen giver hende et råd; gør Endre jaloux! Annika aftaler en date med BP. Oda vil helst ikke samarbejde med broren om osteprodution, men det ser ud til at være hendes eneste mulighed. Annika og Endre får en forfærdelig besked: Christian skal på hospitalet. Med: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m.fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (2/5)
DR1
13:45-14:30

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (10:16) En nyopereret Trine er tilbage i Vestfossen - men hun holder stadig sin operation hemmelig. Oda skal til at producere ost og vil leje Olavs køer. BP hjælper hende for at få lejeaftalen i hus. Stemningen er rar men følelserne uafklarede, da alle mødes. Annika vil ikke miste Endre og forsøger sig med en forsoning. Men for Endre er det for sent. Han vil flytte. Med: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m.fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (25/4)
DR1
14:00-14:45

Hjem

Norsk dramaserie fra 2013. (9:16). De tre halvsøstrene Annika, Trine og Oda er uvenner. Trine rejser til USA for at bliver opereret, men operationen kan i værste fald gøre hende lam. Det ser rigtig dårligt ud for Annikas ægteskab. Og til Annikas fortvivlelse er det Endre som vil ud af forholdet. En fremmed dukker op i byen. Han er kæk, mystisk og charmerer Oda. Men hvem er han? Og hvad er han ude efter? Medvirkende: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m.fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (18/4)
DR1
14:00-14:45

Hjem

Annika og familien skriver deres problemer ned på små stykker papir, som de begraver i haven. Men vanskelighederne forsvinder ikke; Endre tvivler på ækteskabet med Annika. En fortvivlet Oda må se at køerne på familiegården auktioneres bort. Trine er noget ufrivilligt blevet Alexandras dansetræner, men hendes lidt for ærlige tilbagemeldinger sårer Alexandra. Annika reagerer, og det ender i en stor knude mellem de tre søstre. Medvirkende: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m.fl. Produktion: NRK Drama.
Saturday (11/4)
DR1
14:25-15:10

Hjem

Oda havner i Olavs seng, noget der ellers ikke passer Ellen. Annikas søn, Christian, har pjækket fra konfirmationsforberedelsen og præsten nægter nu at konfirmere ham. Og Trine, som afsoner hjemme, hader sin fodlænke og bruger konfirmationen som et påskud til at komme lidt ud. For Annika tårner udfordringerne sig op, og Christians dag blir på ingen måde den dag, Annika havde forestillet sig for ham. Medvirkende: Jannike Kruse, Kaia Varjord, Heidi Ruud Ellingsen m.fl. Produktion: NRK Drama.