När börjar Dirty Sexy Money?

Gamla visningar

Thursday (24/9)
DR1
01:45-02:25

Dirty Sexy Money

Stik imod Nicks og Tripps råd inviterer Patrick, nyvalgt senator, Carmelita med til sin indsættelsesceremoni. Samtidig truer Chase med at fortælle offentligheden, at han har mistanke om, at Patrick myrdede hans søster.
Wednesday (23/9)
DR1
01:55-02:35

Dirty Sexy Money

Dagen for Karens og Simon Elders bryllup er kommet. Tripp er imidlertid stadig mistroisk over for Simons motiver, så han beder Nick gøre et sidste forsøg på at forhindre brylluppet. Samtidig planlægger Lisa at følges med Jeremy til brylluppet i håb om at gøre Nick jaloux.
Tuesday (22/9)
DR1
01:40-02:20

Dirty Sexy Money

Letitia rammer en ung kvindelig cyklist med sin bil. For at undgå endnu en skandale tilbyder Tripp kvinden, at hun kan bo i familiens enorme hus, til hun er kommet til hægterne igen. Den kønne unge kvinde charmerer sig hurtigt ind på nogle af husets beboere - mens andre synes, at hun er temmelig mistænkelig.
Friday (18/9)
DR1
02:00-02:40

Dirty Sexy Money

Nick forsvarer Letitia Darling mod anklagen for mordet på Nicks far, Letitias elsker. Nola Lyons, sagens anklager, gør livet surt for ham, men der bliver vendt op og ned på situationen, da Nick opdager en af Nolas små beskidte hemmeligheder.
Thursday (17/9)
DR1
01:50-02:30

Dirty Sexy Money

Senatsvalget nærmer sig, og Tripp er ikke begejstret, da Patrick lufter planer om at gøre sit forhold til den kønsskifteopererede Carmelita kendt for vælgerne. Samtidig dukker Ellens bror op. Han forlanger, at Patrick fortæller ham sandheden om hendes død.
Wednesday (16/9)
DR1
02:10-02:50

Dirty Sexy Money

Letitia Darling er anklaget for mordet på Nicks far, Letitias hemmelige elsker. Nick har sagt ja til at forsvare hende, men han bliver ganske overrumplet, da han opdager, at hans egen mor skal vidne i sagen. Samtidig har Patrick planer om at lette sin samvittighed og fortælle sandheden om sin kones død.
Tuesday (15/9)
DR1
01:45-02:25

Dirty Sexy Money

Letitia Darling er blevet anholdt for mordet på Nicks far. Og det er ikke det eneste, familien Darling har at slås med. Patrick Darlings kone Ellen er død, og for at undgå nærgående spørgsmål har Patrick og Tripp forsøgt at få det til at se ud som om hun er omkommet i en brand.
Friday (11/9)
DR1
02:10-02:50

Dirty Sexy Money

Nicks fødselsdag er lige rundt om hjørnet, og det bliver en begivenhedsrig tid. Et medlem af familien Darling dør, og et andet bliver anholdt for mord.
Thursday (10/9)
DR1
01:55-02:35

Dirty Sexy Money

Nick opdager, at Simon og Karen har en affære, men han nægter at indrømme over for sig selv, hvorfor det går ham på. Samtidig er Brian blevet suspenderet fra ministeriet, og det kaster ham ud i en eksistentiel karrierekrise.
Wednesday (9/9)
DR1
02:00-02:40

Dirty Sexy Money

Adskillige chokerende hemmeligheder om Nicks far og familien Darling bliver afsløret. Samtidig slår det gnister mellem Simon og Karen, mens Brian bliver anholdt for forsøg på bestikkelse.