När börjar To på rejse?

Gamla visningar

Monday (3/8)
DR2
09:00-09:30

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det krimiforfatteren Åsa Larsson, der tage sin forfatterkollega Karin Alvtegen med til Lapland og hjembyen Kiruna. Her byder hun på udendørsliv i snelandskaber, barndomsminder og samtaler om den svære fortid. Nordvision fra Sverige.
Monday (27/7)
DR2
09:00-09:30

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det tv-vært Katarina Hultling, der tager sin gode ven og skuespiller, Mia Poppe, med til sit elskede Kroatien. Katarine fortæller om tips, hvis man vil købe hus ved Middelhavet, hun viser os vingårde, et amfiteater i Pula og ikke mindst det kroatiske køkken. Nordvision fra Sverige.
Monday (20/7)
DR2
09:00-09:30

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det bloggeren og forfatteren Clara Lidström, der skal ud at rejse. Hendes første rejse nogensinde gik til Tenerife, og her vil hun gerne tilbage på et besøg sammen med sin meget madinteresserede ven, tv-kokken Susanne Jonsson. De vil opleve det fantastiske køkken, de storslåede bjerge, vinmarkerne og ikke mindst de mange markeder. Nordvision fra Sverige.
Monday (13/7)
DR2
09:00-09:15

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det sangeren Amanda Jenssen, der vil til Stavanger med sin bror Jens. Det bliver en rejse til barndommens Lysefjord, til faderens hus, en rejse tilbage til deres norske oprindelse og det landskab, der har præget dem. Gamle minder, søskendes samhørighed, der er nok af ting, de skal opleve sammen. Nordvision fra Sverige.
Monday (6/7)
DR2
09:00-09:30

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det slagerstjernen Charlotte Perrelli, der vil vise sin kæreste Anders Jensen det glamourøse Las Vegas - de mange shoppingmuligheder, byens shows, casinoerne, restauranterne, de skal opleve det hele, også hænge ud ved poolen. Nordvision fra Sverige.
Monday (29/6)
DR2
09:00-09:30

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det skuespilleren Babben Larsson, der skal ud at rejse. Faktisk hader hun at befinde sig i stegende hede, alligevel vælger hun at følge med sin ven, akvarelmaleren Lars Lerin til Brasilien. Her er planen at opleve Rio fra mange sider: dansen, strandlivet, byens puls og så naturligvis dybsindige samtaler. Nordvision fra Sverige.
Monday (25/5)
DR2
11:45-12:15

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det hiphopstjernen Ison Glasgow, der efter 17 år skal tilbage til sin hjemby New York, og med sig tager han sin kammerat, skuespilleren Pablo Leiva Wenger. De skal sammen opleve livet i byen, det fantastiske gadeliv overalt, mad fra alle kulturer - og så skal de hilse på to kvinder: Isons mormor ig Frihedsgudinden. Nordvision fra Sverige.
Monday (18/5)
DR2
11:30-12:00

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det journalisten, forfatteren og talk show værten Mark Levengood, der tager "internetstjernen" William Spetz med til Helsingfors. Her viser han bl.a. sit barndomskvarter frem, de skal se en musical og så skal William lære lidt finsk! Nordvision fra Sverige.
Monday (11/5)
DR2
11:30-12:00

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dette sidste afsnit af serien er det Micael Bindefeld, der sammen med sin bedste ven, skuespilleren Izabella Scorupco, vil gå i sin fars fodspor. De to venner tager til Tel Aviv og Jerusalem, hvor der begge steder venter dem mange stærke oplevelser, og det bliver også til en afstikker til Det døde Hav. Nordvision fra Sverige.
Monday (4/5)
DR2
11:30-12:00

To på rejse

I denne serie inviteres en ven eller nær slægtning med på en rejse til et sted, der har haft stor betydning i hovedpersonens liv. I dag er det skuespilleren og kunstneren Shima Niavarani, der tager sin ven Lina Thomsgård med til det London, hun kender allerbedst. Mødet med masser af venner, andre kunstnere og en tur på det overdådige blomstermarked bliver bare nogle af de mange udflugter, de to venner skal sig ud på. Nordvision fra Sverige.