Var visas Fängelsepolisen?

Gamla visningar

Monday (10/8)
TV10
02:00-02:30

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. I händerna på nazistgänget Aryan Nation kan en mobiltelefon vara ett vapen för att organisera kriminell verksamhet. Polisen kämpar för att hitta besökare som smugglar in saker till fångarna.
Monday (10/8)
TV10
01:30-02:00

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. Fängelsepolisen måste kämpa mot klockan för att hitta en våldsbenägen fånge som har lyckas fly från Tennessee Prison. Det är viktigt att de få tag i honom innan han når statsgränsen.
Monday (10/8)
TV10
01:00-01:30

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. Fängelsepolisen får ett anonymt brev från en fånge som hotar att sätta samman en liten armé och anfalla kriminalvårdarna. Nu måste de organisera en razzia med hjälp av en trojansk häst.
Monday (10/8)
TV10
00:30-01:00

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. Fångar utan inflytande tvingas ofta gömma knark i sina fängelserum och måste ta smällen om drogerna upptäcks. Men nu riskerar en intagen livet och lämnar viktiga uppgifter till polisen.
Monday (10/8)
TV10
00:00-00:30

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. Fängelsepolisen utreder en misstänkt utpressningshärva efter att en av fångarnas familjer blir hotade av en mystisk person över telefon.
Sunday (9/8)
TV10
03:30-04:00

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. Fängelsepolisen utreder storskalig knarksmuggling som kan ha kopplingar till gänget The Crips och vara understödd utanför fängelset.
Sunday (9/8)
TV10
03:00-03:30

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. En fånge skickas blödande till sjukavdelningen med ett skaft som sticker ut ur magen. Det finns inga vittnen till dådet och ingen övervakningsvideo. Vem var det som knivhögg honom?
Sunday (9/8)
TV10
02:30-03:00

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. Efter en häftig dispyt avlider en fånge som har blivit knivhuggen. Polisen granskar kriminaltekniskt bevis och övervakningsvideor, samt undersöker kopplingar till El Salvadors gatugäng MS-13.
Sunday (9/8)
TV10
02:00-02:30

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. Två fångar får livshotande knivsår efter att en närkamp bryter ut på rastgården. Fängelsepoliserna Jason Woodall och John Fisher måste förhindra ett upplopp och utreda vad som utlöste bråket.
Saturday (8/8)
TV10
02:30-03:00

Fängelsepolisen

Fängelsepolisen består av åtta agenter som utreder allvarliga brott i Tennessees fängelse. Från upplopp och misshandel, organiserad brottslighet och narkotikabrott, till misshandel och mord. Dessa poliser fungerar som detektiver, specialstyrka och mordutredare på en och samma gång. De måste genomgå rigorös utbildning med Tennessee Bureau of Investigations, där de lär sig unika expertkunskaper. Liksom vid andra enheter måste teamet samla bevis och bygga fall för åtal – och konsekvenser kan bli mycket allvarliga för de intagna - så som ytterligare straff och isolering. Men till skillnad från liknande fängelsepoliser har specialstyrkan full polisiär befogenhet och kan använda denna vid stora brottsmål, hela vägen fram till en fällande dom. Varje avsnitt följer minst en brottsutredning från början till slut. Teamet löste 130 allvarliga förbrytelser förra året, vilket inkluderade gripandet av fyra rymlingar. I händerna på nazistgänget Aryan Nation kan en mobiltelefon vara ett vapen för att organisera kriminell verksamhet. Polisen kämpar för att hitta besökare som smugglar in saker till fångarna.