När går Mord och inga visor?

Gamla visningar

Thursday (24/9)
TV4 Guld
23:00-00:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 36 av 132. Efter att Jessica avverkat en påfrestande bokturné i Europa ser hon fram emot att vila upp sig på ett hotell i Monte Carlo som ägs av en gammal vän. Men hennes semester avbryts när en affärsman hittas mördad i ett av hotellrummen.
Thursday (24/9)
TV4 Guld
22:00-23:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 35 av 132. Jessica åker till Hollywood för att träffa några personer som filmar en av hennes böcker, men producenten mördas vid en skräckfilmskuliss.
Wednesday (23/9)
TV4 Guld
23:00-00:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 34 av 132. Jessica undersöker ett mord som tagit plats i samband med återskapandet av en rättegång om häxkonster som har kusliga likheter med händelser i nutida Cabot Cove.
Wednesday (23/9)
TV4 Guld
22:00-23:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 33 av 132. Jessicas misstankar väcks när en prima ballerina dör medan hon uppför en rysk balett som enligt ryktet ska vara förbannad.
Tuesday (22/9)
TV4 Guld
23:00-00:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 32 av 132. När Jessica närvarar på en diplomatisk tillställning i Washington får hon av misstag ta hand om en pensionerad rysk agents hemligheter. Det dröjer inte länge innan hon hamnar mitt i en härva av spioneri och mord.
Tuesday (22/9)
TV4 Guld
22:00-23:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 31 av 132. Jessica accepterar en förfrågan av sin vän Winston Devermore att som första kvinna någonsin tala på en exklusiv herrklubb. Men under kvällen mördas en av klubbens medlemmar och Winston ber Jessica att avslöja mördarens identitet. Han misstänker att mördaren sitter i styrelsen.
Monday (21/9)
TV4 Guld
23:00-00:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 30 av 132. En dealer på ett kasino som misstänks för stöld blir huvudmisstänkt när hans chef hittas död.
Monday (21/9)
TV4 Guld
22:00-23:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 29 av 132. När en inflytelserik affärsman mördas riktas misstankarna mot hans fru, men Jessica är inte övertygad och får fram en hel lista med andra misstänkta personer.
Thursday (17/9)
TV4 Guld
23:00-00:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 28 av 132. När en legendarisk rhythm and blues-musiker hittas död och hans basgitarrist en kort tid senare mördas rycker Jessica Fletcher ut. Hon får anledning att undersöka det 20 år gamla olösta mordet på musikerns älskarinna.
Thursday (17/9)
TV4 Guld
22:00-23:00

Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1990. Deckarförfattaren Jessica Fletcher är en älskvärd och vänlig kvinna med ett stort intresse för mord. Hon lämnar ofta sitt ombonade hem i Cabot Cove för att bedriva detektivarbete. Då har hon stor användning för sin livliga fantasi och sin erfarenhet som deckarförfattare.Del 27 av 132. En begåvad student visar Jessica framtiden med persondatorer men det dröjer inte länge förrän hon har ett mord att utreda.