Var visas Läkarpraktikanterna?

Gamla visningar

Friday (28/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 12 av 13.
Thursday (27/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 11 av 13. En före detta marinsoldat blir hjärnkirurg och ett bilolycksoffer med allvarliga skador anländer till akuten.
Wednesday (26/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 10 av 13. En njurtransplantation äger rum och en lungtransplantationspatient behandlas för en sjukdom.
Tuesday (25/11)
TV4 Fakta
07:50-08:55

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 9 av 13. En psykiater hjälper en pojke hantera känslomässig stress från ett övergrepp och en thoraxkardiolog kämpar sig igenom en isstorm för att leverera ett hjärta till en liten pojke.
Monday (24/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 8 av 13. Barnläkarpraktikanten Pilar Levy tar emot en liten flicka med en ovanlig rörlighetsstörning.
Sunday (23/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 7 av 13. Utmattade Pilar hittar på lite skoj inför sin bröllopsdag, genom att skapa en skattjakt för sin blivande make Viktor.
Saturday (22/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 6 av 13. En andra års allmänkirurgipraktikant kallas till brännskadeenheten för att ta hand om sex allvarligt brännskadade fabriksarbetare.
Friday (21/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 5 av 13. Oftalmologipraktikanten Johnsen kallas in till akuten för att ta hand om en pojke med ett airsoftvapensår vid ögat.
Thursday (20/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 4 av 13. En kvinna kan ha brutit sin rygg i en bilolycka och ett fall med ett eventuellt pistolskott i huvudet kommer in.
Wednesday (19/11)
TV4 Fakta
07:55-09:00

Läkarpraktikanterna

Amerikansk dokumentärserie från 2003. Om AT-läkare som arbetar långa skift med knappt någon sömn och som förväntas prestera på topp. Läkaryrket kräver skicklighet, förmåga att samarbeta, uthållighet och en stor portion humor och medmänsklighet. AT-läkarnas vardag innebär ofta dramatiska situationer när de kämpar med att bota sjukdomar och rädda liv.Del 3 av 13. En patologpraktikant måste leda en obduktion av en maskfylld man som dött av en ovanlig sjukdom och teamet försöker rädda en medvetslös kvinna.