Var visas Nørd på eventyr i Myanmar?

Gamla visningar

Saturday (23/11)
DR1
17:50-18:20

Nørd på eventyr i Myanmar

Peter besøger verdens største Pagode, som ligger i Myanmars største by, Yangon. Overalt i Myanmar er der klostre og templer, og her bor over en million munke i landet. En munk må ikke have en kone og må ingenting eje. Peter tager i lære som munk, for at finde ud af, hvorfor så mange burmesere vælgere at blive munke.
Saturday (16/11)
DR1
17:50-18:20

Nørd på eventyr i Myanmar

Peter tager op i bjergene i Myanmar, hvor der ligger en stor bjergsø. Her skal han bo hos en fiskerfamilie, som bor midt ude på søen i huse på pæle. Fiskerne her har en ganske speciel måde at sejle og fiske på. Peter støder også på en flydende køkkenhave og en underlig slikfabrik.
Saturday (9/11)
DR1
17:50-18:20

Nørd på eventyr i Myanmar

Peter flytter ud i et af verdens farligste områder. Det ligger i et stort floddelta, tæt på kysten, hvor floderne inde fra landet løber ud i havet. Her rammes landsbyerne hvert år af kraftige storme fra den Bengalske bugt, og det gør livet her hårdt og farligt. Peter vil prøve, hvordan det er at bo i en lille landsby, hvor alle har prøvet at miste familiemedlemmer under et uvejr.
Saturday (2/11)
DR1
17:50-18:20

Nørd på eventyr i Myanmar

Peter er fløjet til Bagan i Myanmar. Her vil han sammen med lokale slangejægere forsøge at fange en stor giftslange. Undervejs får Peter også tid til at kigge på et menneskedrevet pariserhjul og kvinder med hals som giraffer.