När börjar Jordan, rättsläkare?

Gamla visningar

Wednesday (15/10)
Sjuan
03:00-03:55

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 21 av 21. Säsongsavslutning. När nya bevis i ett gammalt fall som innefattar Jordans chef Macy dyker upp får Jordan ansvaret för fallet. Bevisen mot Macy blir allt påtagligare och Jordan och hennes medarbetare häpnar när de upptäcker att Macy kan ha varit inblandad i att mörklägga bevis.
Tuesday (14/10)
Sjuan
03:00-03:55

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 20 av 21. När Nigel tillbringar kvällen hos sin nya själsfrände blir hennes dotter kidnappad mitt i natten. Listan över misstänkta är som tagen ur societetssidorna i Bostons tidning. En man som Lily trodde var död vaknar på obduktionsbordet.
Friday (10/10)
Sjuan
03:00-04:00

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 19 av 21. En gravid nunna hittas mördad och Jordan, Woody och Nigel kastas in i ett fall med bibliska proportioner. Garret måste försöka ta reda på om en kvinna är skyldig till att ha mördat sina män.
Thursday (9/10)
Sjuan
03:00-04:00

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 18 av 21. Jordan misstänker att ett brott begåtts när en livvakt hittas död. Mannens uppdrag var att skydda sonen till en dominikansk diplomat. När mannens fru tar Jordan och de anställda på konsulatet som gisslan måste Woody och de andra snabbt lösa det påstådda mordet för att rädda en av sina egna.
Wednesday (8/10)
Sjuan
03:00-03:55

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 17 av 21. Jordan, Woody och Macy för en kamp mot klockan när de försöker hitta bevis mot en seriemördare som snart ska bli frisläppt. När de inte lyckas hitta några hållbara dna-bevis måste Jordan bestämma sig för hur mycket hon är villig att riskera när hon ska vittna för åklagaren.
Tuesday (7/10)
Sjuan
03:00-03:55

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 16 av 21. När Woody hittar en massgrav upptäcker Jordan och hennes team att kvarlevorna tillhör flera saknade personer ur maffian. Woodys bror dyker upp och erbjuder sig att hjälpa till med undersökningen men detektiverna börjar snart misstänka att han kan vara inblandad i morden.
Friday (3/10)
Sjuan
03:00-04:00

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 15 av 21. Jordans pappa är i fara efter att en maffiamedlem blivit frisläppt och är ute efter hämnd. Bug och Nigel hoppas vinna priset för bästa bårhus men när datorsystemen kraschar är vinsten långt borta.
Thursday (2/10)
Sjuan
03:00-04:00

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 14 av 21. När både en passagerare och en bagagelastare dör på en flygplats oroar sig myndigheterna för att ett nytt dödligt virus brutit ut. Men Macy upptäcker att båda offren dött på grund av en drogöverdos. Woody misstänker att offren ägnat sig åt knarksmuggling.
Wednesday (1/10)
Sjuan
03:00-03:55

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 13 av 21. En dömd kvinna kan komma att bli avrättad i Los Angeles för ett brott som Jordan hjälpt till att utreda. När man hittar bevis i Boston som kan frikänna kvinnan åker Jordan och Woody till Kalifornien.
Tuesday (30/9)
Sjuan
03:00-03:55

Jordan, rättsläkare

Amerikansk kriminalserie från 2004. Rättsläkaren Jordan Cavanaugh är tillsammans med sina kollegor beredd att gå längre än vad plikten kräver för att lösa brott. Medan rättsläkarna använder forskning för att samla ihop ledtrådar förlitar de sig på att polisen Woody ska hitta gärningsmännen till de brott de utreder.Del 12 av 21. När en rik arvtagerskas kropp hittas i skogen tror man först att hon fallit av sin häst. Men Garret och Woody bestämmer sig för att göra en fullständig undersökning som visar att det hela kan röra sig om mord. Jordan undersöker en bisarr motorcykelolycka.