När börjar Herrskap och tjänstefolk?

Gamla visningar

Saturday (5/10)
Sjuan
00:10-01:25

Herrskap och tjänstefolk

Del 6 av 6. Sista delen. När kriget hotar att bryta ut kämpar Beryl och Harry mot klockan för att hinna gifta sig. Mr Pritchard fattar ett beslut som hotar skötseln av hushållet. Lady Agnes återvänder från London och en mörk hemlighet avslöjas.
Saturday (28/9)
Sjuan
00:10-01:20

Herrskap och tjänstefolk

Del 5 av 6. Mr Pritchard njuter av sin romans med miss Whisset och börjar fundera på om det finns annat i livet än att arbeta. Harry ger Beryl ett erbjudande men en chockerande upptäckt hotar att ödelägga deras planer. Lady Persie och sir Hallam fortsätter sin riskfyllda affär.
Saturday (21/9)
Sjuan
00:10-01:25

Herrskap och tjänstefolk

Del 4 av 6. Harrys försök att imponera på Beryl leder in dem i boxningens värld. Lady Agnes och sir Hallam glider allt mer isär och sir Hallam fattar ett farligt beslut som kommer att förändra hans liv för alltid.
Saturday (14/9)
Sjuan
00:10-01:25

Herrskap och tjänstefolk

Del 3 av 6. Blanche hamnar öga mot öga med sin före detta älskarinna när en skandalös roman publiceras och hon börjar fundera på att lämna Eaton Place. Lady Persie avslöjar en chockerande hemlighet för sir Hallam som gör att de kommer varandra närmare.
Saturday (7/9)
Sjuan
00:05-01:20

Herrskap och tjänstefolk

Del 2 av 6. Lady Agnes och sir Hallam försöker hantera beskedet om att de inte kan få fler barn och mrs Thackery fattar ett beslut som vänder upp och ner på hushållet. Blanche och mr Amanjit lägger sina meningsskiljaktigheter åt sidan och börjar samarbeta för att hjälpa judiska flyktingbarn.
Saturday (31/8)
Sjuan
00:10-01:25

Herrskap och tjänstefolk

Del 1 av 6. Reprisstart. Efter lady Maudes död har Pamela flyttat in på Eaton Place. Det har även Maudes halvsyster Blanche Mottershead gjort. Eller det tycks så i alla fall eftersom hon inte har verkat vela resa hem igen efter begravningen.
Saturday (24/8)
Sjuan
00:10-01:15

Herrskap och tjänstefolk

Del 3 av 3. Sista delen. Sir Hallam hamnar mitt i en nationell kris när han hjälper hertigen av Kent. Lady Agnes oroar sig inför födseln och tjänarna är bekymrade över Lotte som vägrar att tala. När kungen abdikerar gör Hallam en upptäckt som för alltid kommer förändra hans liv.
Saturday (17/8)
Sjuan
00:05-01:15

Herrskap och tjänstefolk

Del 2 av 3. Hallams diplomatiska skicklighet testas både på jobbet och hemma. Tjänarna blir nyfikna på ett nytt mystiskt tillskott i hushållet. Lady Persie flirtar med en olämplig man och börjar intressera sig för radikala politiska falanger.
Saturday (10/8)
Sjuan
01:10-02:15

Herrskap och tjänstefolk

Del 1 av 3. Reprisstart. Sir Hallam Holland och hans fru lady Agnes ärver Eaton Place och sätter i gång att renovera huset. Den tidigare hushållerskan Rose Buck får till sin stora glädje återvända till huset. Men ankomsten av en ovälkommen gäst påverkar både herrskap och tjänstefolk.