Var visas Paranormal state?

Gamla visningar

Sunday (27/9)
Sjuan
04:55-05:15

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2007. Ryan Buell går på Penn State University och är grundare till universitetets paranormala forskningssällskap. Gruppens uppgift är att hitta sanningen bakom skrämmande mysterier och tillsammans utforskar de okända fenomen och poltergeists.Del 6 av 21. Teamet beger sig till en familj i Massachusetts som har levt med en närvaro av någonting i snart 40 år. De flesta av familjemedlemmarna upplever närvaron som fientlig men Sandy har fått en annorlunda kontakt. Frågan är om det finns något samband med en återkommande dröm om en stege som hon har.
Saturday (26/9)
Sjuan
04:55-05:25

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2007. Ryan Buell går på Penn State University och är grundare till universitetets paranormala forskningssällskap. Gruppens uppgift är att hitta sanningen bakom skrämmande mysterier och tillsammans utforskar de okända fenomen och poltergeists.Del 5 av 21. En avlägsen ranch i Texas är utsatt för märkliga och skrämmande fenomen. Djur skadas, svarta skuggor sveper förbi och en markering i sädesfälten skrämmer hästarna. Ryan undersöker saken med sitt team och de misstänker att fenomenen kan vara kopplade till platsens urinvånare.
Saturday (26/9)
Sjuan
04:25-04:55

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2007. Ryan Buell går på Penn State University och är grundare till universitetets paranormala forskningssällskap. Gruppens uppgift är att hitta sanningen bakom skrämmande mysterier och tillsammans utforskar de okända fenomen och poltergeists.Del 10 av 21. Ett par i Daisytown i Pennsylvania trakasseras av en osynlig kraft. Teamet beger sig till huset för att undersöka vad det är för krafter det rör sig om. Det visar sig att det blir ett av deras starkaste möten med det övernaturliga.
Saturday (26/9)
Sjuan
03:55-04:25

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2007. Ryan Buell går på Penn State University och är grundare till universitetets paranormala forskningssällskap. Gruppens uppgift är att hitta sanningen bakom skrämmande mysterier och tillsammans utforskar de okända fenomen och poltergeists.Del 9 av 21. Hillary och hennes nioåriga dotter trakasseras av en mystisk skuggskepnad i sitt hem i Newburgh i Indiana. Ryan Buell och hans team tar hjälp av mediet Kim Russo för att ta reda på vilka hemligheter som döljer sig i huset.
Friday (25/9)
Sjuan
04:25-05:10

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2009. Ryan Buell går på Penn State University och har grundat universitetets paranormala forskningssällskap. Samtidigt som de utforskar en värld av okända fenomen och poltergeists försöker de hantera alla de vanliga problem som tonåringar har och hitta sin plats i vuxenvärlden.Del 20 av 21. En familj i Maryland har blivit skrämd av syner av barn och underliga ljud som kommer från en intilliggande å. Teamet reser dit och hittar en historisk koppling till något som finns under ytan.
Friday (25/9)
Sjuan
03:50-04:25

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2009. Ryan Buell går på Penn State University och har grundat universitetets paranormala forskningssällskap. Samtidigt som de utforskar en värld av okända fenomen och poltergeists försöker de hantera alla de vanliga problem som tonåringar har och hitta sin plats i vuxenvärlden.Del 19 av 21. Teamet undersöker en övergiven kyrka i Kansas och förstår snart varför de som bor i närheten kallar den för ondskans kyrka. Ägaren avbröt renoveringen efter att hans pappa stött på något i källaren som gjort honom skräckslagen.
Thursday (24/9)
Sjuan
04:50-05:10

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2009. Ryan Buell går på Penn State University och har grundat universitetets paranormala forskningssällskap. Samtidigt som de utforskar en värld av okända fenomen och poltergeists försöker de hantera alla de vanliga problem som tonåringar har och hitta sin plats i vuxenvärlden.Del 18 av 21. En familj i Kentucky hävdar att de blir hemsökta av en liten flickas ande som ropar efter sin mamma. Teamet hittar bevis som kan peka på att anden kan tillhöra en flicka som mördades för hundra år sedan.
Wednesday (23/9)
Sjuan
04:35-05:10

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2009. Ryan Buell går på Penn State University och har grundat universitetets paranormala forskningssällskap. Samtidigt som de utforskar en värld av okända fenomen och poltergeists försöker de hantera alla de vanliga problem som tonåringar har och hitta sin plats i vuxenvärlden.Del 17 av 21. Någonting gör att Lisa och hennes familj blir sjuka. Frågan är om det är någonting naturligt eller paranormalt. Medan Ryan och teamet tar reda på mer om husets tragiska historia blir situationen plötsligt mer allvarlig när en familjemedlem måste åka akut till sjukhuset.
Wednesday (23/9)
Sjuan
04:05-04:35

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2009. Ryan Buell går på Penn State University och har grundat universitetets paranormala forskningssällskap. Samtidigt som de utforskar en värld av okända fenomen och poltergeists försöker de hantera alla de vanliga problem som tonåringar har och hitta sin plats i vuxenvärlden.Del 16 av 21. När Paulas och Michaels autistiske son Michael uttalade orden försvinn, otäcka döda pojke blev de livrädda. Den paranormala utredaren Lorraine Warren hjälper teamet att ta reda på vad som pågår.
Tuesday (22/9)
Sjuan
04:35-05:15

Paranormal state

Amerikansk realityserie från 2009. Ryan Buell går på Penn State University och har grundat universitetets paranormala forskningssällskap. Samtidigt som de utforskar en värld av okända fenomen och poltergeists försöker de hantera alla de vanliga problem som tonåringar har och hitta sin plats i vuxenvärlden.Del 15 av 21. På Clementons brandstation är alla övertygade om att den före detta brandmannen Joes ande dröjer sig kvar i lokalerna. Teamet åker dit för att ta reda på varför.