Vilken kanal visar Lisa Lings Amerika?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om allt från överviktiga barn och religiösa sekter till polygami. Programledaren Lisa Ling gräver sig in i samhällets periferi för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck.Del 8 av 10. Lisa Ling möter anhöriga till personer som begått fruktansvärda brott. Hon ställer sig frågan om synen på familjeband förändras efter sådana händelser.
Saturday (19/9)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om allt från överviktiga barn och religiösa sekter till polygami. Programledaren Lisa Ling gräver sig in i samhällets periferi för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck.Del 7 av 10. Lisa Ling träffar anhöriga till personer som begått grova brott. Hon undersöker hur familjebanden påverkas i sådana situationer.
Saturday (12/9)
TV4 Fakta
11:55-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om allt från överviktiga barn och religiösa sekter till polygami. Programledaren Lisa Ling gräver sig in i samhällets periferi för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck.Del 6 av 10. Lisa undersöker en ny religiös rörelse där medlemmarna säger sig bokstavligen höra Guds röst. Budskapet de hör handlar om spirituell krigföring och offerdöd.
Saturday (5/9)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om allt från överviktiga barn och religiösa sekter till polygami. Programledaren Lisa Ling gräver sig in i samhällets periferi för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck.Del 5 av 10. Polyamorösa par är hängivna motståndare till engifte. Lisa Ling besöker tre hem där man tänjer på de konventionella gränserna för kärlek, förpliktelse och familj.
Saturday (29/8)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om allt från överviktiga barn och religiösa sekter till polygami. Programledaren Lisa Ling gräver sig in i samhällets periferi för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck.Del 4 av 10. Reprisstart. Lisa Ling undersöker BDSM-världen med bondage, dominans, sadomasochism och underkastelse.
Saturday (22/8)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om allt från överviktiga barn och religiösa sekter till polygami. Programledaren Lisa Ling gräver sig in i samhällets periferi för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck.Del 3 av 10. Lisa Ling försöker hjälpa sin far att tackla åldrandets utmaningar medan hon undersöker USA:s äldre. De speed-dejtar, är sexuellt högaktiva och slår banrekord bland mycket annat.
Saturday (15/8)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Med programledaren Lisa Ling tar sig serien in i marginaliserade delar av samhället för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck. Avsnitten utforskar allt från skönhetstävlingar för barn och tonårsgraviditeter till terapi för att omvända homosexuella.Del 2 av 10. Lisa Ling träffar föräldrar som kämpar för att hjälpa sina barn att gå ner i vikt så att de inte ska dö i förtid.
Saturday (8/8)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Med programledaren Lisa Ling tar sig serien in i marginaliserade delar av samhället för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck. Avsnitten utforskar allt från skönhetstävlingar för barn och tonårsgraviditeter till terapi för att omvända homosexuella.Del 9 av 10. Lisa Ling sätter sig in i oskyldigt dömda människors liv. Hon träffar också en man som väntar på avrättning. Hans dotter kämpar för att hinna få fram sanningen.
Saturday (1/8)
TV4 Fakta
12:00-13:00

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Med programledaren Lisa Ling tar sig serien in i marginaliserade delar av samhället för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck. Avsnitten utforskar allt från skönhetstävlingar för barn och tonårsgraviditeter till terapi för att omvända homosexuella.Del 8 av 8. Trots att statistiken visar att den amerikanska nunnan är på utdöende finns de fortfarande. Lisa Ling träffar nunnor i alla åldrar för att ta reda på vad som gör att de viger sina liv åt Gud och offrar så mycket på grund av sin tro.
Saturday (25/7)
TV4 Fakta
11:00-11:55

Lisa Lings Amerika

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Med programledaren Lisa Ling tar sig serien in i marginaliserade delar av samhället för att undersöka hur den kulturella påverkan tar sig uttryck. Avsnitten utforskar allt från skönhetstävlingar för barn och tonårsgraviditeter till terapi för att omvända homosexuella.Del 7 av 8. Travis dömdes som tonåring till 16 års fängelse för ett sexbrott. Nu är han registrerad som sexualförbrytare för resten av livet trots att han nekar till dådet, som var att vidröra en flickas bröst.