När börjar SVT Forum: Författarnas röster i politiken?

Gamla visningar

Saturday (17/8)
SVT2
09:30-10:00

SVT Forum: Författarnas röster i politiken

Kan skönlitteratur påverka våra politiker och den politik de för? Samtal med tre författare som ur olika vinklar och på vitt skilda sätt tar upp några av våra hetaste samhällsproblem. Hillevi Wahl har skrivit om barn som far illa. Anders Roslund har gett ut rader av böcker om framför allt ungdomar som hamnat i brottets värld - och Stefan Gurt skildrar i sin senaste bok hur hans pappa mötte döden, i dagens åldringsvård. Från 12/8 i SVT2. Visas i SVT Play.
Wednesday (14/8)
SVT2
01:35-02:05

SVT Forum: Författarnas röster i politiken

Kan skönlitteratur påverka våra politiker och den politik de för? Samtal med tre författare som ur olika vinklar och på vitt skilda sätt tar upp några av våra hetaste samhällsproblem. Hillevi Wahl har skrivit om barn som far illa. Anders Roslund har gett ut rader av böcker om framför allt ungdomar som hamnat i brottets värld - och Stefan Gurt skildrar i sin senaste bok hur hans pappa mötte döden, i dagens åldringsvård. Från 12/8 i SVT2. Även i SVT2 17/8. Visas i SVT Play.
Monday (12/8)
SVT2
14:30-15:00

SVT Forum: Författarnas röster i politiken

Kan skönlitteratur påverka våra politiker och den politik de för? Samtal med tre författare som ur olika vinklar och på vitt skilda sätt tar upp några av våra hetaste samhällsproblem. Hillevi Wahl har skrivit om barn som far illa. Anders Roslund har gett ut rader av böcker om framför allt ungdomar som hamnat i brottets värld - och Stefan Gurt skildrar i sin senaste bok hur hans pappa mötte döden, i dagens åldringsvård. Även i SVT2 13/8 och SVT2 17/8. Visas i SVT Play.