Var visas Manden i midten?

Gamla visningar

Thursday (28/11)
DR1
02:15-03:05

Manden i midten

Det står nu klart for Mark Brydon, at terrorbomben mod et fly over Washington og mordet på Tyrgyztans oppositionsleder var led i en plan, der skulle dæmonisere landets præsident og dermed bane vejen for en amerikansk invasion. Nu buldrer de amerikanske krigstrommer, og Mark kaster sig ud i et kapløb med tiden for at finde ud af, hvem der står bag den kyniske sammensværgelse.
Wednesday (27/11)
DR1
01:45-02:40

Manden i midten

Den britiske USA-ambassadør sir Mark Brydon og advokaten Jane Lavery er kommet på sporet af en kynisk politisk sammensværgelse, der kan få voldsomme konsekvenser. Mark har mistanke om, at den amerikanske forsvarsminister Lynne Warner står bag mordet på Tyrgyztans oppositionsleder for at give USA en undskyldning for at invadere det strategisk vigtige land. Og snart bliver det klart, at både hans eget og Janes liv er i fare.
Tuesday (26/11)
DR1
01:40-02:30

Manden i midten

Den britiske USA-ambassadør sir Mark Brydon er havnet i et kynisk og blodigt politisk spil. Mark har arrangeret et tophemmeligt møde mellem Tyrgyztans oppositionsleder og den amerikanske forsvarsminister. Nu er detaljerne blevet lækket til pressen. Lækagen kan få voldsomme politiske konsekvenser og bringer samtidig en række mennesker, der står Mark nært, i livsfare.
Friday (22/11)
DR1
01:45-02:35

Manden i midten

Advokaten Jane Lavery og ambassadør sir Mark Brydon gør en sidste desperat indsats for at redde den dødsdømte britiske soldat Luke Gardner, men de er oppe imod stærke kræfter. Samtidig kommer Jane i besiddelse af en række chokerende oplysninger, der vil være politisk sprængstof, hvis de kommer frem i offentligheden. Mens Mark har arrangeret et tophemmeligt møde mellem Tyrgyztans oppositionsleder og den amerikanske forsvarsminister. Men er USA parat til at slå hånden af Tyrgyztans diktator, Usman?
Thursday (21/11)
DR1
02:05-02:55

Manden i midten

Advokaten Jane Lavery kæmper for at redde den britiske soldat Luke Gardner, der sidder på dødsgangen i et fængsel i USA. Imens er den britiske ambassadør sir Mark Brydon havnet i et kynisk og blodigt politisk spil. I en lufthavn i Virginia kommer det til et væbnet sammenstød mellem FBI og en gruppe britiske lejesoldater, der er på vej til Tyrgyztan med kemikalier, som diktatoren Usman kan bruge til at fabrikere nervegas. Hvem står bag den dødsensfarlige sending?
Wednesday (20/11)
DR1
03:35-04:25

Manden i midten

USA er i alarmberedskab efter et terrorangreb mod et passagerfly, begået af en britisk muslim. Samtidig er forholdet mellem amerikanerne og Storbritannien yderst anstrengt. På dødsgangen i et fængsel kæmper en britisk soldat for sit liv, mens guvernøren i West Virginia har indledt en heksejagt på britiske muslimer. Den britiske ambassadør, sir Mark Brydon, må spille højt spil for at hjælpe sine landsmænd, men samtidig manipuleres han af ukendte kræfter.
Tuesday (19/11)
DR1
01:45-02:40

Manden i midten

Med sine blot 43 år er sir Mark Brydon den yngste britiske ambassadør i Washington nogen sinde. Han har en lysende karriere foran sig, men da et terrorangreb mod et passagerfly i luften over Washington driver en kile ind i forholdet mellem Storbritannien og USA, befinder Mark sig pludselig midt i et dødbringende politisk spil. Et spil, som han kun kan vinde, hvis han finder dén, der trækker i trådene.