Var visas Chuck?

Gamla visningar

Sunday (9/8)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Chuck bjuder in familj, vänner och några oväntade allierade för att försöka hindra att Nicholas Quinn förstör allt som han har lyckats bygga upp.
Saturday (8/8)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Efter ett stressande uppdrag kommer Sarah tillbaka till Chuck med en stor hemlighet. Ellie och Awesome får en ny möjlighet som kan förändra deras liv.
Sunday (2/8)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Chuck, Sarah och Casey slåss med Quinn på ett tåg. I Burbank kämpar Lester och Jeff för att veta vad som försiggår.
Saturday (1/8)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Morgans förflutna kommer ikapp henne igen och påverkar hela teamet. Sarah och Chuck diskuterar hur de ska kombinera familjelivet med sina spionjobb.
Sunday (26/7)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Chuck och Sarah funderar över vad som ska bli nästa steg för Carmichael Industries. Caseys förbjudna kärlek Gertrude återvänder samtidigt till stan.
Saturday (25/7)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Sarah beger sig ut på ett solouppdrag för att ta itu med ett problem från sitt förflutna. Hon möter sin före detta chef och är rädd för att han kan komma att skada hennes nära och kära.
Sunday (19/7)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Familjen Bartowski förbereder julfirandet när en gammal fiende dyker upp. Oomen-viruset orsakar samtidigt förödelse över hela jorden och Jeff och Lester måste stoppa det.
Saturday (18/7)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Chuck och Sara kämpar mot klockan för att förinta ett farligt datavirus och fånga och en brutal spion. Samtidigt är Ellie och Awesome på date när saker tar en farlig vändning.
Sunday (12/7)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Chuck ber Verbanski om hjälp att hitta ett datavirus. Lesters och Jeffs vänskap hotas när en ny person anställs på Buy More.
Saturday (11/7)
TV6
06:30-07:15

Chuck

Chuck Bartowski är en klassisk datornörd. Han har inte haft tur med tjejer och ingen av hans kompisar har någonsin tillhört det coola gänget. Det som skiljer Chuck från vanliga nördar är att han av misstag blivit hemlig agent. Chuck rekryterades efter att ha öppnat ett mejl som laddade ner en topphemlig databas rakt in hans hjärna. Tillsammans med partnern och flickvännen Sarah Walker och erfarne spionkollegan John Casey måste nu Chuck tampas med mycket svårare problem än trasiga hårddiskar. En kraschad hårddisk i all ära, men lönnmördare och terrorister visar sig vara långt mycket svårare motståndare. Chuck och Sarah reser till en konferens för Buy More, och måste försöka hitta en mördare bland de anställda. Morgan kämpar för att hantera tillvaron som intersect, och Jeff visar en ny sida av sig själv.