När går Kampen om dybet?

Gamla visningar

Monday (16/12)
DR1
02:10-03:10

Kampen om dybet

Det er lykkedes besætningen på ubåden Orpheus at indsamle en biobrændstofprøve på bunden af Det Arktiske Ocean. Nu må besætningen forsøge at bringe prøven op til havets overflade. Men kan de slippe levende forbi den russiske ubåd Volos? Frances Kelly: Minnie Driver. Clem Donnelly: James Nesbitt.
Monday (16/12)
DR1
01:10-02:10

Kampen om dybet

Clems vildeste drøm er gået i opfyldelse - han er blevet genforenet med sin kone. Samtidig er Orpheus blevet repareret. Kaptajn Frances Kelly ønsker at indsamle flere biobrændstofprøver, inden ubåden sætter kurs mod havets overflade. Men den russiske kaptajn, Zubov, har andre ideer... Frances Kelly: Minnie Driver. Clem Donnelly: James Nesbitt.
Monday (9/12)
DR1
00:20-01:20

Kampen om dybet

Ubåden Orpheus er dykket ned i havets dyb i håb om at finde en alternativ energikilde. Nu er besætningen fanget om bord på det russiske undervandsfartøj Volos, der på trods af internationale aftaler borer efter olie i Arktis. Hvad har Volos at gøre med Clems kones forsvinden? Og hvordan kan fartøjets løbske atomreaktor slukkes? Frances Kelly: Minnie Driver. Clem Donnelly: James Nesbitt.
Monday (2/12)
DR1
00:05-01:05

Kampen om dybet

Med en international besætning af forskere er ubåden Orpheus dykket ned i havets dyb i håb om at finde en alternativ energikilde. Men besætningen er ikke alene i dybet. Et enormt undervandsfartøj er tonet frem direkte over Orpheus. Hvem tilhører det? Tør Orpheus' besætning forsøge at gå om bord på det mystiske fartøj? Frances Kelly: Minnie Driver. Clem Donnelly: James Nesbitt.
Monday (25/11)
DR1
00:15-01:15

Kampen om dybet

Jordens energiressourcer svinder, og de enorme olie- og gaskilder under Arktis er blevet centrum for en højspændt international konflikt. Kun en enkelt ubåd har lov til at sejle ind i området. Nemlig Orpheus, der er bemandet med en international besætning af forskere. Besætningen håber at finde en alternativ energikilde i havets dyb. Men det er ikke det eneste, de finder i dybet. Frances Kelly: Minnie Driver. Clem Donnelly: James Nesbitt.