Var visas En reporter går om bord?

Gamla visningar

Thursday (6/11)
DR1
08:20-08:50

En reporter går om bord

Mesterkokken German Zamudio er gået på pension, men kan ikke rigtig holde op med at arbejde, og nu har han fået en ny opgave: Han skal lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg følger med til den sydamerikanske kyst som messepige, og i dag kommer der heldigvis ny proviant om bord. Nu kan Chitos uddannelse for alvor begynde, og det bliver til en specialkrydret pandebøf og en luksus fiskegratin. Over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.
Wednesday (5/11)
DR1
08:25-08:55

En reporter går om bord

Mesterkokken German Zamudio er gået på pension, men kan ikke rigtig holde op med at arbejde, og nu har han fået en ny opgave: Han skal lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg følger med til den sydamerikanske kyst som messepige, og i aften går hun og German ombord på tankskibet Toccata, hvor de møder kokketalentet Chito. Der er endnu ikke mange råvarer at gøre godt med, alligevel kan German lave mad der gør besætningen lykkelig. Over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.
Tuesday (4/11)
DR1
08:25-08:55

En reporter går om bord

Mesterkokken German Zamudio er gået på pension, men kan alligevel ikke rigtig holde op med at arbejde, og nu har han fået en ny opgave: Han skal lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg følger igen med som messepige, og det bliver en begivenhedsrig rejse, der allerede starter med gensynet i Malmø, hvor der fældes tårer og vises store følelser! Turen går med fly videre til Amazonflodens delta, hvor Anne og German venter på tankskibet Toccata. Nordvision fra Sverige.
Monday (3/11)
DR1
08:30-09:00

En reporter går om bord

Efter næsten fyrre år til søs er det blevet tid for den legendariske skibskok German Zamudio endegyldigt at gå i land. Om bord på olietankeren Navigo samles besætningen til en tårevædet afskedsmiddag, og senere - hjemme i Söderkulla i Malmö - kan German endelig fortælle om, hvordan det så føles at være blevet pensionist. Nordvision fra Sverige.
Friday (31/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går om bord

Skibskokken German Zamudio bryder sig hverken om sjusk eller halvfabrikata, men i dag byder han alligevel på fastfood til søs, når der serveres burgere a la Uruguay, kyllingegyros og andre småretter. Anne Lundberg bliver konfronteret med sit værste mareridt - øvelse med redningsbåde og femten meters frit fald. Nordvision fra Sverige.
Thursday (30/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går om bord

Delfinerne plasker lystigt rundt i vandet, mens skibskokken German Zamudio har travlt med at pakke laks ind og stege roastbeaf . Anne frembringer en dessert, som ikke rigtig imponerer German, han tror faktisk ikke engang på, at mågerne vil have den! Nordvision fra Sverige.
Wednesday (29/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går om bord

Skibskokken German Zamudio er ved at lære Anne Lundberg at lave gedigen vintermad, da han får uventet post, som gør ham rørt til tårer! Den filippinske styrmand Lane viser sin kahyt frem og fortæller, hvad han hver eneste dag længes efter. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (28/10)
DR1
08:25-08:55

En reporter går om bord

Den legendariske skibskok German Zamudio skal på sin sidste tur med olietankeren Navigo, før han går på pension. Reporteren Anne Lundberg er med om bord, og i første afsnit bliver besætningen dels budt på favoritter som Germans kylling og Navigo baccalao, dels på en spændende natlig færd gennem Kielerkanalen efterfulgt af karaoke på en sømandspub i Hamburg. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (14/10)
DR1
05:40-06:10

En reporter går om bord

Mesterkokken German Zamudio var gået på pension, da han fik en ny opgave: Han skulle lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer. Anne Lundberg fulgte igen med som messepige, og det blev en begivenhedsrig rejse, der i dag slutter på den svenske ambassade i Bournos Aires. I byen Formosa ser German for første gang det sted, hvor han blev født, og det bliver en bevægende oplevelse. Nordvision fra Sverige.
Monday (13/10)
DR1
05:40-06:10

En reporter går om bord

Mesterkokken German Zamudio er så småt ved at afslutte den opgave, han fik med at skulle lære filippinske kokke at lave god husmandskost til svenske besætningsmedlemmer - men i dag bliver rollerne vendt om: German skal lave filippinsk mad! Anne Lundberg, der er fulgt med ham til den sydamerikanske kyst som messepige, udforsker Bournos Aires og kigger lidt på Germans mystiske baggrund. Senere spiser hele besætningen sammen, og over maden tales der madlavning på alle sprog, og der bliver både grinet og grædt! Nordvision fra Sverige.