När börjar Jag dog, men överlevde?

Gamla visningar

Wednesday (15/7)
TV4 Fakta
04:05-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 9 av 15.
Tuesday (14/7)
TV4 Fakta
04:05-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 8 av 15. En neurokirurg faller i koma när han drabbas av en hjärnhinneinflammation. En student som är med i en bilolycka kämpar mot döden.
Monday (13/7)
TV4 Fakta
04:05-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 7 av 15.
Sunday (12/7)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 6 av 15.
Saturday (11/7)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 5 av 15. En ung kvinna drunknar när två båtar kolliderar. När ett judokast går fel ramlar en nioårig pojke omkull och slår i huvudet i cementgolvet. En 21-årig kvinna dör i en bilolycka och blir tröstad av en cowboy-ängel.
Friday (10/7)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 4 av 15. En man blir skjuten och förlorar sina ben. En kvinna dör i samband med ett kejsarsnitt. En man drabbas av en hjärtattack på ett flyplan.
Thursday (9/7)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 3 av 15. En tjur gör att en kvinna kastas av sin häst och slår huvudet i asfalten. En tonåring som inte vill leva längre tar en överdos av tabletter. På julafton drabbas en ung kvinna av en hjärtattack.
Wednesday (8/7)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 2 av 15. Läkare arbetar i tre timmar med att få liv i en ung kvinna som fött tvillingar. En man påstår sig ha hamnat i helvetet efter ett självmordsförsök. En ung kvinna dör efter att ha blivit påkörd av en bil.
Tuesday (7/7)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser med dessa överlevare.Del 7 av 22. Efter en svår bilolycka påstår en man att han besökt helvetet. En ung kvinna ramlar av en häst och kommer till himlen. En man träffar Moses efter en hjärtattack.
Monday (6/4)
TV4 Fakta
16:00-17:00

Jag dog, men överlevde

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Om människor som varit med om nära döden-upplevelser. De har bokstavligen dött och sedan kommit tillbaka till livet. Personerna berättar sina historier, likväl som de anhöriga som var på plats och fick dödsbudet. Dessutom berättar medicinsk personal om sina upplevelser av och med dessa överlevare.Del 6 av 6. Reprisstart. Chuck krossas under en lastbil och är med om en nära döden-upplevelse. Han säger att han träffat sin mor och mormor i livet efter detta och att de bett honom att återvända till det jordiska planet. Mike blir dödförklarad i tjugo minuter efter en hjärtinfarkt.