När börjar Royal Pains?

Gamla visningar

Saturday (12/9)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Hank ger vård till en paleontolog som ska sälja ett fossilierat dinosaurieskelett på auktion. Evan och Paige kämpar för att rädda sitt äktenskap, medan HankMeds framtid hotas.
Saturday (5/9)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Medan HankMed ger vård till en reporter, är Hank orolig över Mollys beteendeproblem. Evans och Paiges förhållande angrips i ett försök att svartmåla Evan som kandidat.
Saturday (29/8)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Hank rekommenderar aggressiv behandling för Dons tillstånd. Evan kontaktar Eddie i ett försök att hjälpa Hank, medan Divya avslöjar en hemlighet.
Saturday (22/8)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Evan följer med Divya till Italien för att berätta för sin mamma om sin graviditet. Molly försvinner och Hank hjälper till att leta efter honom.
Saturday (15/8)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Hanks nya patient är en blomsterhandlare med färggranna drömmar. Evan förbereder sig inför en debatt med Divyas hjälp.
Saturday (8/8)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. En oväntad besökare kommer till stan, vilket tvingar Hank, Evan och Paige att arbeta tillsammans. När Divya ger läkarvård till ett äldre par inser hon hur mycket hennes liv har förändrats.
Saturday (1/8)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Divya ger läkarvård till en person som arbetar med att tillverka godis. Kellers förhandlingsteknik irriterar Hank, medan Paige gör ett större inköp som upprör Evan.
Saturday (25/7)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Hank vårdar en storpamp inom dryckesindustrin, som han misstänker är under stor press. Hank fattar ett viktigt affärsmässigt beslut.
Saturday (18/7)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Divya sköter om en dirigent vars fanatiska passion för musik kan vara skadlig. Hank fortsätter att behandla Dons hälsoproblem.
Saturday (11/7)
TV6
09:00-10:00

Royal Pains

Tänk dig skärgårdsdoktorn – men byt ut den stickade tröjan mot en Pradakostym, kaffet mot en cocktail, morfar mot en kvinnlig toppmodell och skrubbsår mot omåttligt rika människor som tagit en överdos. Då får du en bild av den amerikanska supersuccén Royal Pains, som handlar om en empatisk stjärnkirurg som av en slump hamnar på de rikas Long Island efter att ha blivit felaktigt avskedad från ett sjukhus i New York. Hank Lawson blir avskedad efter att han prioriterar en fattig ung patient framför en av sjukhusets största donatorer – som avlider. För att komma bort från vardagen i Brooklyn följer Hank med sin bror på en weekendresa. Av en slump räddar han livet på en ung kvinna som har blivit förgiftad på en överklassfest, varvid han snabbt blir nedringd av stenrika människor som behöver en diskret livläkare som kan hålla deras krämpor hemliga. Motvilligt accepterar Hank detta erbjudande och bosätter sig i Hamptons. Hank slits nu mellan sin nya födkrok och möjligheten att göra nytta på det lokala sjukhuset. Hank och Divya sköter om ägaren till ett daghem för hundar, medan Jeremia tar hand om en lokal discjockey.