När går Out There?

Gamla visningar

Monday (6/10)
TV6
02:20-02:45

Out There

Out There handlar om den socialt klumpige Chad, hans bror Jay och hans bästa vän Chris. De möter alla problem och utmaningar tillsammans, bland annat puberteten, den första kärleken och allt annat som hör till ungdomen. Samtidigt försöker de lista ut var de hör hemma och vad de ska göra med sina liv, vilket inte alltid är så lätt. De häftiga elever som ansvarar för årsboken upptäcker Chads klotter och bjuder in honom i deras gäng. Chad och Chris njuter av sin nya status, tills de upptäcker gruppens dolda agenda.
Monday (29/9)
TV6
02:25-02:50

Out There

Out There handlar om den socialt klumpige Chad, hans bror Jay och hans bästa vän Chris. De möter alla problem och utmaningar tillsammans, bland annat puberteten, den första kärleken och allt annat som hör till ungdomen. Samtidigt försöker de lista ut var de hör hemma och vad de ska göra med sina liv, vilket inte alltid är så lätt. Chad håller en misslyckad presentation under en historielektion, och bestämmer sig för att göra en film istället. Det hela leder genast till katastrof.
Monday (22/9)
TV6
02:25-02:50

Out There

Out There handlar om den socialt klumpige Chad, hans bror Jay och hans bästa vän Chris. De möter alla problem och utmaningar tillsammans, bland annat puberteten, den första kärleken och allt annat som hör till ungdomen. Samtidigt försöker de lista ut var de hör hemma och vad de ska göra med sina liv, vilket inte alltid är så lätt. I Holford hålls den årliga tävlingen för fäder och söner. Wayne avvisar Chads erbjudande om att delta och Chad ber istället Sharlas pappa.
Monday (15/9)
TV6
02:25-02:50

Out There

Out There handlar om den socialt klumpige Chad, hans bror Jay och hans bästa vän Chris. De möter alla problem och utmaningar tillsammans, bland annat puberteten, den första kärleken och allt annat som hör till ungdomen. Samtidigt försöker de lista ut var de hör hemma och vad de ska göra med sina liv, vilket inte alltid är så lätt. Chris gillar inte förhållandet mellan hans mamma och hennes pojkvän Terry. När han ser Terry köpa en ring på loppis blir han livrädd att giftermål står på agendan.
Monday (8/9)
TV6
02:25-02:50

Out There

Out There handlar om den socialt klumpige Chad, hans bror Jay och hans bästa vän Chris. De möter alla problem och utmaningar tillsammans, bland annat puberteten, den första kärleken och allt annat som hör till ungdomen. Samtidigt försöker de lista ut var de hör hemma och vad de ska göra med sina liv, vilket inte alltid är så lätt. Chad är förälskad i den nya tjejen, Destiny. Men han spolierar chanserna hos flickan när han räddar Jay från en översittare - hennes bror.
Monday (27/1)
TV6
04:30-04:55

Out There

Fjolårets Halloween avbröts på grund av dåligt väder så Holford firar i stället högtiden under våren. Chris övertalar Chad att gå till en fest där det finns tjejer. Del 4:10
Monday (9/12)
TV6
01:30-02:00

Out There

Chad kraschar familjens van och måste skaffa ett jobb för att betala för kalaset. Chad kommer inte överens med chefen eftersom han brukade vara den enda manliga personalen där. Del 5:10