När börjar På optagelse med Livets planet?

Gamla visningar

Friday (20/12)
DR1
09:25-09:55

På optagelse med Livets planet

Ti børn og unge er udvalgt til at komme med på BBC's optagelser til Livets planet. Bill på 14 skal på mission i en engelsk safaripark for at studere de mærkelige aber, lemurernes, adfærd. Hvad han ikke ved er, at han selv er på vej til Madagascar for at møde aberne i deres naturlige omgivelser. Der bliver han overrasket over hvor frække og dårligt opdragede aberne er!
Thursday (19/12)
DR1
09:30-10:00

På optagelse med Livets planet

Ti børn og unge er udvalgt til at komme med på BBC's optagelser til Livets planet. 15-årige James bliver bedt om at hjælpe med at tjekke en mængde undervandskameraer hjemme i England. Hvad han ikke ved, er at han er på vej til Bahamas. Han skal være med på filmholdet, der skal fotografere de fantastiske koraller i det Caribiske hav.
Wednesday (18/12)
DR1
09:30-10:00

På optagelse med Livets planet

Ti børn er udvalgt til at komme med på BBC's optagelser til Livets planet. Bill på 14 år tager til Madagascar sammen med BBC's filmhold for at undersøge de mærkelige lemurer, der er en slags aber. Især bliver han udfordret, da han skal finde en særlig flok af disse såkaldte halvaber, der er kendt for deres dårlige opførsel!
Friday (13/12)
DR1
09:05-09:35

På optagelse med Livets planet

Ti heldige børn er blevet udvalgt til at deltage i BBC's ekspeditioner til alle egne af verden. Greg mødes med et filmhold i Caribien og hjælpe dem med avancerede luftoptagelser af fugle i flugt. Det betyder bla. spændende ture i en helikopter udstyret med masser af fotoudstyr.
Thursday (12/12)
DR1
09:00-09:25

På optagelse med Livets planet

Ti børn er udvalgt til at komme med på BBC's optagelser til Livets planet. Denne gang deltager Matt, der er vild med slanger og krybdyr. Han skal lære at betjene et ultra-avanceret kamera ude i Canadas ødemark, og på den måde være med til at undersøge de rødsidede strømpebånds-snoges levevis.
Wednesday (11/12)
DR1
09:20-09:50

På optagelse med Livets planet

Ti heldige børn er blevet udvalgt til at deltage i ekspeditioner til alle egne af verden for at være med til optagelserne til BBC's nye, store naturserie, Livets planet. Det er en udfordring at filme oppe fra toppen af nogle af verdens højeste træer. Her er ikke plads til fejltagelser, og Bryony har fået lov til at hjælpe med at filme Thailands gibbonaber fra trætoppene, fordi hun ikke lider af højdeskræk.
Wednesday (11/12)
DR1
08:50-09:20

På optagelse med Livets planet

Ti heldige børn er blevet udvalgt til at deltage i ekspeditioner til alle egne af verden for at være med til optagelserne til BBC's nye, store naturserie, Livets planet. Izzy er vild med krybdyr og får lov til at rejse med et filmhold til Komodoøen i Indonesien for at filme de kæmpestore komodovaraner.
Monday (9/12)
DR1
09:05-09:35

På optagelse med Livets planet

Ti heldige børn er blevet udvalgt til at deltage i ekspeditioner til alle egne af verden for at være med til optagelserne til BBC's nye, store naturserie, Livets planet. Louise skal til Arktis helt oppe i det nordlige Alaska, hvor hun skal være med til at filme isbjørne.