När börjar Grym attraktion?

Gamla visningar

Wednesday (27/5)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 2 av 13. År 1997 letar myndigheterna från Reno till Sacramento efter en man och en kvinna som kidnappar kvinnor och utnyttjar dem sexuellt i sin minibuss.
Tuesday (26/5)
TV4 Fakta
04:00-05:10

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 1 av 13. Reprisstart. År 1987 härjar en våldtäktsman i Toronto och snart eskalerar hans brott. Polisen letar efter två manliga misstänkta, men blir chockade när de upptäcker att ett charmerande, nygift par har våldtagit, torterat och mördat unga flickor i sitt kärleksnäste.
Wednesday (18/3)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 13 av 13. Säsongsavslutning. Kriminelle Joshua Maxwell och den före detta cheerleadern Tessie McFarland mördar en bilmekaniker i Indiana innan de ger sig ut på en mordresa genom landet.
Tuesday (17/3)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 12 av 13. Diane Zamora och hennes pojkvän David Graham låg bakom mordet på en av hennes kärleksrivaler.
Monday (16/3)
TV4 Fakta
01:00-02:05

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 11 av 13. En kriminell man introducerar en sjuksköterskestudent till sitt våldsamma liv och paret begår flera brott tillsammans i Detroit. De lyckas hålla polisen på avstånd tills en man och hans gravida hustru hittas mördade.
Sunday (15/3)
TV4 Fakta
01:00-02:05

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 10 av 13. Det unga paret Sarah Emondson och Ben Barras reser genom USA och mördar de personer som kommer i deras väg. Polisen finner inga spår efter dem i nästan ett års tid innan de till slut får ett stort genombrott i utredningen.
Saturday (14/3)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 9 av 13. En gravid kvinna hittas död. Polisen misstänker ett par som själva inte kunnat få barn och som strax efter mordet visar upp sitt nyfödda barn.
Friday (13/3)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 8 av 13. En kärleksrelation mellan två kvinnor slutar med att den ena kvinnan, Devon Guzman, hittas död i baksätet på sin bil. När polisen granskar fallet upptäcker de att relationen var fylld av våld och svartsjuka.
Thursday (12/3)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 7 av 13. Ett ungt par, 18-åriga Alicia Woodland och 21-årige John Esposito, begick en mängd rån och mord på flera platser i USA. John påstår att han blev tvingad till att begå brotten.
Wednesday (11/3)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Grym attraktion

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Att kvinnor begår sexuella brott och mord tillsammans med en manlig partner är ovanligt men det förkommer. Serien försöker ge klarhet i motiven bakom några av de grymmaste morden med kvinnliga förövare i modern historia. Genom rekonstruktioner visas hur offren valts ut.Del 6 av 13. Roy Norris och Lawrence Bittaker planerar att tortera och mörda tonårsflickor så snart de släpps ut från fängelset. Fler och fler flickor hittas mördade, men polisen lyckas inte spåra gärningsmännen. Snart upptäcker polisen att en man kan ha svaren på fallets gåta.