Var visas Maskinen - en film om poeten Johan Jönson?

Gamla visningar

Sunday (8/12)
SVT World
11:30-12:30

Maskinen - en film om poeten Johan Jönson

K special. Han var part i förra årets klasshatsdebatt och har kallats en av Sveriges viktigaste arbetarpoeter. Johan Jönson skriver lika utlämnande om sig själv som om de människor han möter på vårdhemmet, fabriken och arbetsförmedlingen. I filmen Maskinen har Erik Pauser och Lars Tunbjörk iscensatt den undanskymda offentlighet som Jönsons samtidsskildringar utspelar sig i. Textat sid. 795.
Saturday (7/12)
SVT2
13:55-14:55

Maskinen - en film om poeten Johan Jönson

K special. Han var part i förra årets klasshatsdebatt och har kallats en av Sveriges viktigaste arbetarpoeter. Johan Jönson skriver lika utlämnande om sig själv som om de människor han möter på vårdhemmet, fabriken och arbetsförmedlingen. I filmen Maskinen har Erik Pauser och Lars Tunbjörk iscensatt den undanskymda offentlighet som Jönsons samtidsskildringar utspelar sig i. Från 6/12 i SVT2. Även i SVT24 11/12. Textat sid. 299. 5.1-ljud. HD.
Friday (6/12)
SVT2
20:00-21:00

Maskinen - en film om poeten Johan Jönson

K special. Han var part i förra årets klasshatsdebatt och har kallats en av Sveriges viktigaste arbetarpoeter. Johan Jönson skriver lika utlämnande om sig själv som om de människor han möter på vårdhemmet, fabriken och arbetsförmedlingen. I filmen Maskinen har Erik Pauser och Lars Tunbjörk iscensatt den undanskymda offentlighet som Jönsons samtidsskildringar utspelar sig i. Även i SVT2 7/12. Textat sid. 299. 5.1-ljud. HD.