Vilken kanal visar Fem döttrar?

Gamla visningar

Wednesday (18/12)
Viasat Nature/Crime
21:00-22:00

Fem döttrar

Annelis och Paulas kroppar hittas nakna och korsformade bara några meter ifrån varandra. Polisen försöker lugna invånare som är arga över att prostitution förekommit i deras bostadsområde. Brian Tobin förklarar att enda sättet att reda ut saken är att stoppa flickornas drogberoende och därmed deras behov av att tjäna pengar. Hans projekt har dessutom just tilldelats ett stort bidrag. Rochelle skriver in sig för behandling "för Paulas skull", även om en del klienter inte tycker om att sexarbetare tillåtits.
Tuesday (17/12)
Viasat Nature/Crime
21:00-22:00

Fem döttrar

Trots att polisen hittat Tanias kropp fortsätter drogberoende tjejer att ta risker för pengarnas skull. Paula Clennell, vars barn omhändertogs på grund av hennes livsstil, träffar föreståndaren för Iceni Drug Project Brian Tobin för att försöka bli av med sitt beroende. Annette ska få börja på ett rehabiliteringshem. Paula och hennes vän Rochelle är ute på gatorna en sista gång, men Rochelle är nervös och åker strax hem medan Paula åker iväg med en kund. Nästa dag hittas en flickas nakna kropp i ett skogsområde utanför Ipswich. Men den visar sig tillhöra Anneli, som gått på gatan för att ta reda på vad som hände med Gemma. Annette ger sig iväg med en kund medan polisintendenten Gull och hans styrkor kritiseras och Paula anmäls försvunnen.
Monday (16/12)
Viasat Nature/Crime
21:00-22:00

Fem döttrar

I det här avsnittet står Anneli Alderton i centrum. Vi lär även känna hennes mamma, bror och de andra kvinnorna och deras familjer under veckorna innan deras försvinnanden.